reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

Witam. Nie wiem czy o tym była tu mowa czy nie, ale co myślicie o pasach poprodowych? i jaki byście polieciły, jestem 5 tygodni po cc i brzuszek nadal taki jakis dziwny :/

reklama
Była mowa. Pasy odradzamy. Na jakieś wyjście, żeby zamaskować - ok. Na codzień lepiej bez, niech mięśnie normalnie pracują, szybciej dojdą do normy.

Andżelika Megami dobrze pisze. Z tymi pasami to jak z opaska elastyczną na kolano np jak najmniej nosić bo mięśnie zamiast pracować się rozleniwiają bo w przypadku mięśni brzucha to jest tak ze one trzymają kręgosłup im mocniejsze tym lepiej się trzyma a jak założysz pas to mięśnie nic nie muszą trzymać bo pas robi to za nue i mięśnie wiotczeją a w efekcie źle to wpływa na kręgosłup bo boli, coś może wyskakuwac przeskakieac i znów pas się zakłada i tak w kółko. Lepiej porobić trochę brzuszków i wszystko będzie super :)

Kocham buga miłością wielką, sam praktycznie jeżdzi, wpakowałam się nim na trawe i śnieg (jak jeszcze był śnieg) nie ma problemu pięknie jechał ... ma pare wad oczywiście ... np to że z gondolą wcale nie tak super się podbija, rączka mogłaby być skórzana no i kosz na zakupy z gondolą to porażka ... ale tak uwielbiamy spacery <3 amortyzacja rewelacja i cała reszta też :tak::-D

to super :tak::tak:
moj kosz na zakupy to raczej kosz na folię przeciwdeszczową i soczek młodego. ale dokupiłam torbę XL z joolza, więc przy spacerówce będzie już lepiej ;-)

Zdecydowanie na NIE- wkładki laktacyjne Canapol. Tragedia. Zabijają się w jedną wielka gule.
Za to HOT- wkładki Johnsona. Super. Nic się nie odksztalca j fajnie chłoną.

Jezyk zgadzam się w 100000%! Canpol dno totalne, Johnsona dziś idę kupić to zobaczymy a teraz kończę opakowanie rossmannowskich i są super tylko klej mają z du.py ale tak poza tym canpol przy nich to złooooo. No i cena babydream bardzo ładna :D

reklama
Do góry