reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

u nas babydream i kosmetyki i chusteczki :-D ale wolę różowe te niebieskie trochę suche ale i tak są spoko ;-) ja uwielbiałam Johnson baby ale po przeczytaniu tego co pisze ta babeczka o składach nie kupuje więcej :-p a szkoda bo fajnie po nich w domu bobasem pachniało zawsze a po tych lepszych bez tej chemii całej już aż tak nie pachnie :-p :-D

reklama
A ja polecam balsamik do ciała z Ziaji, seria MultiModeling :) fajnie pachnie, fajnie się wchłania i ma pomóc na ujędrnienie :D

Femme właśnie fakt że tak fajnie pachnialo świadczy o tym ile dodatków jest w tych kosmetykach.
Ja kupiłam kolejny raz balsam Oilatum i potwierdzam znowu że jest super :-)

ja też zaczęłam Oilatum stosować na ten trądzik i suchą skórę Jagody i zarówno balsam jak i mleczko do kąpieli są super

Dobra laski a teraz co polecacie na ujędrnianie skóry?! Mam tyle skóry na plecach że jak kota można mnie podniesc :-( ja nie wiem czemu mi zawsze wszystko w plecy idzie?! :angry:

Femme mam ten sam kłopot ;( ćwiczę na to, i smaruje ziają dla mamusiek ale chyba musze coś mocniejszego bo im bardziej macica mi wsiąka tym gorzej wyglądam bo skóra strasznie wiotka :( jednak te 4 lata robią różnice w skórze i ciele przy oli łatwiej mi szło ta skóra z dnia na dzuen ładniejsza była a teraz... Coraz gorzej. Im bardziej się spinam tym grubsza i bardziej miękka się robie ;(

W ogóle jak długo schodzą się kości na miejsce, bo szerokość mojej du.py i bioder doprowadza mnie fo rozpaczy ;(

reklama
Do góry