reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

u nas babydream i kosmetyki i chusteczki :-D ale wolę różowe te niebieskie trochę suche ale i tak są spoko ;-) ja uwielbiałam Johnson baby ale po przeczytaniu tego co pisze ta babeczka o składach nie kupuje więcej :-p a szkoda bo fajnie po nich w domu bobasem pachniało zawsze a po tych lepszych bez tej chemii całej już aż tak nie pachnie :-p :-D

reklama
A ja polecam balsamik do ciała z Ziaji, seria MultiModeling :) fajnie pachnie, fajnie się wchłania i ma pomóc na ujędrnienie :D

Femme właśnie fakt że tak fajnie pachnialo świadczy o tym ile dodatków jest w tych kosmetykach.
Ja kupiłam kolejny raz balsam Oilatum i potwierdzam znowu że jest super :-)

ja też zaczęłam Oilatum stosować na ten trądzik i suchą skórę Jagody i zarówno balsam jak i mleczko do kąpieli są super

Dobra laski a teraz co polecacie na ujędrnianie skóry?! Mam tyle skóry na plecach że jak kota można mnie podniesc :-( ja nie wiem czemu mi zawsze wszystko w plecy idzie?! :angry:

Femme mam ten sam kłopot ;( ćwiczę na to, i smaruje ziają dla mamusiek ale chyba musze coś mocniejszego bo im bardziej macica mi wsiąka tym gorzej wyglądam bo skóra strasznie wiotka :( jednak te 4 lata robią różnice w skórze i ciele przy oli łatwiej mi szło ta skóra z dnia na dzuen ładniejsza była a teraz... Coraz gorzej. Im bardziej się spinam tym grubsza i bardziej miękka się robie ;(

W ogóle jak długo schodzą się kości na miejsce, bo szerokość mojej du.py i bioder doprowadza mnie fo rozpaczy ;(

reklama
Do góry