reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

Żelka, te same minusy zauważyłam i właściwie, po 2 godz. byłam pewna, że to dupa, bo jednak brak amortyzacji no i te kółka to średni interes. ale dizajn odjechany :tak::tak::tak: (donna wilson) ;-)

ja mam czas do świąt z wózkiem, bo po świętach ściągają promocję z niego :-D:-D:-D

reklama
Sprite właśnie bije się z myślami, ale chyba jeszcze nie złoże, ja tak nie lubię zbędnych rzeczy na widoku :(
Pewnie złoże żeby zobaczyć jak działa i pokaże oli i złoże z powrotem i bedxie czekał w garażu na stacha :)

no ja mam podobnie. już sam karton będzie mnie wkurwiać, bo do piwnicy nie wyniosę, a w mieszkaniu nie mam miejsca. chyba do babci wywiozę ;-)

Żelka, to fota ma być ;-)

a teraz mam inny problem, bo nie wiem jak zapakować tę moją starą kobyłę. sprzedała się dziś marita i muszę ją wysłać kurierem. to jest takie ogromne, że naprawdę mam problem ;)

Takiej oficjalnej promocji nie, ale dostałam w sumie koła terenowe i adaptery gratis (po prostu spytałam się czy przy takiej cenie wózka mogę liczyć na jakiś rabat).

Zamawiałam u autoryzowanego przedstawiciela. Obsługa póki co spoko, zobaczymy jak będzie z dostawą i jak to wszytsko finalnie będzie wyglądać ;-)

reklama
No dobra, to polecam balsam MIXA Regeneracja - skóra bardzo sucha i ekstremalnie sucha.

Wchłania się tak szybko, że nie nadążam całego fragmentu ciała posmarować (albo po prostu mam tak suchą skórę, że chłonie jak gąbka :baffled:), nie zostawia śliskiej powłoki, znośnie pachnie i skóra jest po nim mięciutka, a na dłoniach aż szczypie od odżywienia :-p

Do góry