reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
Doggi ja używam eyeline rmiss sporty dark chocolate i powiem Ci ze spoko :-)
A ten dax to coś w stylu bb garniera ??? Bo ja mam taką sobie cerę a garnier mi się sprawdza :-)
A ten dax to coś w stylu bb garniera ??? Bo ja mam taką sobie cerę a garnier mi się sprawdza :-)
Stokrotka niby to jest podkład ale nie obciąża tak jest fajny gesty ładnie się rozprowadza, lepsza bb to nie jest ale konkretnie podkład tez nie tak pół na pół ale jest naprawdę super, moja skóra jest bardxo wymagająca mam suchą i podkład zaraz robi się tak ze każdą zmarszczke widać :/ a ten rozświetlający kozak! Mega ożywił mi mordke i żadnych zmarszczek nie widać naprawdę nie mam się do czego przyczepić
Ja eyelinerow różnych używam lubię zmieniać, loreal spoko ale bez szału, miss sporty ok, ale najbardziej lubię w pisaku z P2 ja kupuję w dojczlandi ale w PL można kupić z tej firmy w drogeriach natura
Ja eyelinerow różnych używam lubię zmieniać, loreal spoko ale bez szału, miss sporty ok, ale najbardziej lubię w pisaku z P2 ja kupuję w dojczlandi ale w PL można kupić z tej firmy w drogeriach natura
Ja z Avonu używam teraz podkładu i się sprawdza, ale kiedyś zamówiłam taki co był totalnie beznadziejny.
Cienie do powiek też są w sumie spoko no i jeden ich tusz do rzęs mi nawet podszedł chociaż jesli o tusze chodzi to moim nr 1 jest Maybelline Rocket:-)
Cienie do powiek też są w sumie spoko no i jeden ich tusz do rzęs mi nawet podszedł chociaż jesli o tusze chodzi to moim nr 1 jest Maybelline Rocket:-)
reklama
Alecta tusze maybelline w ogóle super, raz się pokusiłam na astora taki w złotym.opakowaniu i uczulil mnie strasznie i e ogóle malował fo du.py ale najlepszy jaki używałam kiedykoleiek to max factor i nim jak maluje to normalnie jakbym sztuczne rzęsy miała jest przekozak!!
Załączniki
Podziel się: