reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla naszych maleństw

kombinezon odebrany...rewelacja bo niby dwu cześciowy a mozna go spiac od spodu jako jedno czesciowy...pierwszy raz cos takiego widze...polecam !!!!!!!!!i fajny gatunkowo

reklama
Aneta, wkleiłam link do tego leżaczka na styczniu 09 i tak się babeczkom spodobał, że chyba kupią :-D, no i ja też :rofl2:, tylko czekam na brata, bo on zarządza allegro. Ale ten leżaczek jest super, no i Naci też się na pewno spodoba. Ja już go chcę mieć!!!!! :rofl2::-p:tak::-D
A do Mateuszka mam już wszystko, tylko jedną pościel muszę dokupić, bo po Natce mam 2, ale jak będę prać, to muszę mieć choć 1 na zmianę :sorry2:, a dwóch nie chcę kupować :no::baffled:, bo mi kasy szkoda, a najwyżej przy praniu najpierw Natce zmienię, a za parę dni Matiemu i tak będę robić, bo pranie to się zawsze znajdzie.

PYSIA - no wlasnie naprawde jest super :tak: Mam go juz w domu...Kuba jest zachwycony, siada i sie kolysze mowiac przy tym "buju, buju" :-D
Tez juz mam wszystko...kompletnie...i do porodu i dla Filipka.....ja to chyba jestem przewrazliwiona (albo za bardzo wygodna :zawstydzona/y:)....bo dla kazdego z chlopakow mam po 3 komplety poscieli...czyli razem 6 :blink:
SMARCIK - super kombinezonik :-)

smarcik u nas tez takie kombinezonki 30 yro kosztuja i sobie podarowalam bo w sumie to tylko gatki by sie przydaly:tak:
aneta no lezaczek bujaczek super taki ladny kolorowy:tak::-D

a poscieli ja tez mam 3 komplety ale jak narazie nie uzywana bo Emilka dalej spiworkowa-panienka:tak::-D

a to nasze zakupy ,kupilam na ebay noi jedne spodnie(te brazowe)musze odsprzedac bo nie maja regulacji w pasie i duzo za szerokie a roz.80:szok:te 3 spodnie sa jasno rozowe a jak szare wygladaja na fotce:tak:a kurtka taka przejsciowka jeszce na wiosne bedzie:tak:

Załączniki

• hello kity (Medium).jpg
    hello kity (Medium).jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 42
  • spodenki brazowe (Medium).jpg
    spodenki brazowe (Medium).jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 49
  • rozowe (Medium).jpg
    rozowe (Medium).jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 42
  • kurteczka (Medium).jpg
    kurteczka (Medium).jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 40
No to wklejam to, co właśnie kupiłam :-D:tak::
100% BAWEŁNY ŚPIOSZKI NA SUWAK PIŻAMA RÓŻ 92 (457315252) - Aukcje internetowe Allegro
DRES, DRESY WELUR POCIĄG NIEBIESKI 62 (452590976) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ WYPRAWKA W MISIE 4 CZ. POMAR. 62/68 (454465392) - Aukcje internetowe Allegro
Ta wyprawka 4-częściowa jest niby jak na dziewczynkę, ale w opisie jest unisex, więc uparcie sie tego będę trzymać, bo mi się tak podobało, że żal sobie odmawiać przyjemności :rofl2: :-p.
Szmina, super ciuszki ;-).

Szminka teraz w aldiku beda kombinezony za 10 euro ale jednoczesciowe :tak:
ladne ubranka kupilas, bardzo podoba mi sie ta kurteczka :-)
Anetka super lezaczek, fotelik tez fajniusi :tak:jak bede miala malenstwo to tez taki lezaczek zakupie bo Niki nie mial ;-)
Smarcik fajny jest ten kombinezinik, tez widzialam w Tchibo i chcialam kupic, ale moi rodzice juz kupili Nikodemkowi tez taki dwu czesciowy wiec nie kupilam, ale bardzo mi sie podobal :tak:
Pysiu no pewnie jak ci sie podoba to co tam ze jakby na dziewczynke ale wedlug mnie dla chlopca tez super - sliczne - takie malusie :-)

my wymienilismy czapke chcialam taka sama ale rozmiar mniejsza ale juz nie bylo, wiec musialam wziasc zupelnie inna :tak:
W niedziele bylismy na takim flow markcie czy jak to sie tam zwie i kupilismy uzywane ale w super stanie, z torba lozeczko turystyczne :-)
a wczoraj polbuty musialam kupic malemu bo te co mial sie zniszczyly :tak:

Stejpa to fajnie :rofl2:
A my kupilismy fotelik samochodowy w tamtym tygodniu , M po niego pojechal i okazalo sie ze za maly jest, niby od 9 do 18kg ale za maly, mam nadzieje ze bedzie mozna go oddac :sorry2:

reklama
stjepa a nie masz w miescie HM?tam super ocieplane dzinsiory widzialam:tak:
sami to Nikos jeszcze do tej pory w swoim pierwszym foteliku jezdzil?a jakiej marki kupiliscie fotelik ze za maly?a tutaj mozna wszystko oddawac bez problemu wiec sie nie martw :tak::-D

a ja znowu galotki Emilce kupilam rozmiar wieksze niz nosi :tak:bo wkurzam sie ze jak siedzi w wozku to nogawki sie podciagaja i nie fajnie to wyglada ,nie wiem czy te gatki nie spadna jej z tylka no ale zobaczymy:-D

Do góry