reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

ja tez szukam spodenek podszytych polarkiem wiec skocze jutro do H&M skoro piszecie ze tam sa

my dzisiaj zakupilismy butki zimowe bartka rozmiar 24:szok:....jakieś takie srrasznie duze ale wydaja sie cieplusie czapke szalik rekawiczki swietny wybor w coccodrillo...............

reklama
Nie Szminka nie jezdzil w pierwszym foteliku :tak: mielismy juz drugi ale Nikodem wyrosl i kupilismy nastepy firmy römer, ale M go dzis oddal i zas kupilismy inny i jesz ok :-)

Ja kupiłam Naci buciki w CCC, rozm. 22.
2ly4htk.jpg

Kurtkę mam z zeszłego roku :tak:, bo kupiłam na chrzest rozm. 92 (białą) i wtedy Natala się w niej topiła, miała ją tylko raz na sobie, właśnie podczas chrztu, więc teraz jej pasuje. Tylko nie mam spodni takich ciepłych :no:, co by nie przemokły, jak się np. na śniegu wywali, albo się będzie bawić. Nie wiecie, czy można same takie spodnie kupować??:baffled::sorry2::rofl2: Bo ja do tej pory widziałam tylko z kurtką w komplecie, a po co mi kolejna kurtka :baffled::eek:. Poza tym, nie wiem, czy na normalny spacer to zawsze w tych spodniach by miała wychodzić, czy można np. rajstopy i ciepłe spodenki jeansowe :sorry2::unsure::oo2:. Cos mi się zdaje, że by jej zimno było. Normalnie zgłupiałam :oo2::errr::huh:.
No i jeszcze kupiłam jej szalik + czapkę:
eu505t.jpg

Pysiu zakupki śliczne. Można kupić same spodenki.Dzisiaj byłam w poszukiwaniu kurtki i się załamałam ,bo wszędzie są jakieś końcówki i nie ma rozmiaru na moją małą.Chyba za późno zaczełam myśleć o zimie.

Pysiu te buciki slodkie a komplecik tez sliczniusi :tak:
Zosiu napewno jeszcze beda dostawy przeciez zima sie jeszcze nie rozpoczela nawet ;-)

ja kupilam wczoraj kurteczke jeszcze jedna, bo mi sie spodobala i fajnie Niki w niej wyglada :-)
w sumie to na zime jestesmy juz przygotowani, moze sypac sniegiem ile chce :-)
a jeszcze tylko musze takie rekawiczki na snieg kupic bo mam tylko takie z misia jakby co szybko moga przemoknac....

u nas porazaka z butami:szok:na zime cieplusie mam ale takie na teraz przejsciowki nie:no:w sumie odkupilam od znajomej ladne butki ale jak ubiore Emilce grube rajstopy to but z ledwoscia na noge wchodzi:-(no i na placu zabaw troszke przemokl a nie powinien:no:wiec szukam gumiaczkow z futerkiem :tak:
i spodnie na snieg potrzebne bo kurtale mamy:tak:na ebay sie rozgladne:tak:
pysiu zakupki udane jak zwykle,slodkie butki:-D
zosia ja tak sie zalatwilam w tamtym roku z kurtka i terza juz pod koniec lata sie zaopatrzylam:-Du nas jeszcze sniegu pelno a juz wiosennne szmatki wisza w sklepach:tak:

kiedys Wam wklejalam zdjecie kombinezonu z tchibo bylam niz zauroczona......ale jest wielka lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!a chodzi dokladnie o kolor kurteczki jany blekitna - katastrofa co drugi dzien ja piore ciekawa jestem czy wytrzymaja szwy od prania do wiosny hihihihi:wściekła/y:.....musze koniecznie zkupic jeszcze jaks kurtke ciemna na spacery z niania bo ona to juz wogole nie zwraca chyba uwagi czy to smar czy piasek wwwrrrr

a ja kupilam Dawiskowi kombinezon na zime (spodni srednio widac ale co tam) o taki:

Załączniki

• 1616955.jpg
    1616955.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry