reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla naszych maleństw

ja tez szukam spodenek podszytych polarkiem wiec skocze jutro do H&M skoro piszecie ze tam sa

my dzisiaj zakupilismy butki zimowe bartka rozmiar 24:szok:....jakieś takie srrasznie duze ale wydaja sie cieplusie czapke szalik rekawiczki swietny wybor w coccodrillo...............

reklama
Nie Szminka nie jezdzil w pierwszym foteliku :tak: mielismy juz drugi ale Nikodem wyrosl i kupilismy nastepy firmy römer, ale M go dzis oddal i zas kupilismy inny i jesz ok :-)

Ja kupiłam Naci buciki w CCC, rozm. 22.
2ly4htk.jpg

Kurtkę mam z zeszłego roku :tak:, bo kupiłam na chrzest rozm. 92 (białą) i wtedy Natala się w niej topiła, miała ją tylko raz na sobie, właśnie podczas chrztu, więc teraz jej pasuje. Tylko nie mam spodni takich ciepłych :no:, co by nie przemokły, jak się np. na śniegu wywali, albo się będzie bawić. Nie wiecie, czy można same takie spodnie kupować??:baffled::sorry2::rofl2: Bo ja do tej pory widziałam tylko z kurtką w komplecie, a po co mi kolejna kurtka :baffled::eek:. Poza tym, nie wiem, czy na normalny spacer to zawsze w tych spodniach by miała wychodzić, czy można np. rajstopy i ciepłe spodenki jeansowe :sorry2::unsure::oo2:. Cos mi się zdaje, że by jej zimno było. Normalnie zgłupiałam :oo2::errr::huh:.
No i jeszcze kupiłam jej szalik + czapkę:
eu505t.jpg

Pysiu zakupki śliczne. Można kupić same spodenki.Dzisiaj byłam w poszukiwaniu kurtki i się załamałam ,bo wszędzie są jakieś końcówki i nie ma rozmiaru na moją małą.Chyba za późno zaczełam myśleć o zimie.

Pysiu te buciki slodkie a komplecik tez sliczniusi :tak:
Zosiu napewno jeszcze beda dostawy przeciez zima sie jeszcze nie rozpoczela nawet ;-)

ja kupilam wczoraj kurteczke jeszcze jedna, bo mi sie spodobala i fajnie Niki w niej wyglada :-)
w sumie to na zime jestesmy juz przygotowani, moze sypac sniegiem ile chce :-)
a jeszcze tylko musze takie rekawiczki na snieg kupic bo mam tylko takie z misia jakby co szybko moga przemoknac....

u nas porazaka z butami:szok:na zime cieplusie mam ale takie na teraz przejsciowki nie:no:w sumie odkupilam od znajomej ladne butki ale jak ubiore Emilce grube rajstopy to but z ledwoscia na noge wchodzi:-(no i na placu zabaw troszke przemokl a nie powinien:no:wiec szukam gumiaczkow z futerkiem :tak:
i spodnie na snieg potrzebne bo kurtale mamy:tak:na ebay sie rozgladne:tak:
pysiu zakupki udane jak zwykle,slodkie butki:-D
zosia ja tak sie zalatwilam w tamtym roku z kurtka i terza juz pod koniec lata sie zaopatrzylam:-Du nas jeszcze sniegu pelno a juz wiosennne szmatki wisza w sklepach:tak:

kiedys Wam wklejalam zdjecie kombinezonu z tchibo bylam niz zauroczona......ale jest wielka lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!a chodzi dokladnie o kolor kurteczki jany blekitna - katastrofa co drugi dzien ja piore ciekawa jestem czy wytrzymaja szwy od prania do wiosny hihihihi:wściekła/y:.....musze koniecznie zkupic jeszcze jaks kurtke ciemna na spacery z niania bo ona to juz wogole nie zwraca chyba uwagi czy to smar czy piasek wwwrrrr

a ja kupilam Dawiskowi kombinezon na zime (spodni srednio widac ale co tam) o taki:

Załączniki

• 1616955.jpg
    1616955.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry