reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
A dziewczyny a kupowałyscie te ręczniki (okrycia kapielowe) z kapturkiem?
Pewnie tak ja tez kupiłam jeden i się własnie zastanawiam czy dokupic jeszcze czy nie ???

Ja kupilam jeden. tesciowka kupila recznik dla dzidzi, tzn zwykly recznik tyle ze mniejszy. Mysle, ze to fajny bajer, ale zobacze na ile bedzie sie z tego fajnie czy nie fajnie korzystac i najwyzej dokupie po porodzie.

Ja też kupiłam jeden taki ręcznik z kapturkiem - jakby co to zawsze można dokupić potem.

hej mamusie .. co do przewiezien ia malenstwa ze szpitala to bede rpzewozić w foteliku mam tam taki wkład dla niemowlat i takie przykrycie nie bedzie zle ,, do auta bedzie blisko coś grubszego sie malenstwo ubierze i bedzie git

Jeżeli chodzi o ręczniczki z kapturkiem to u mnie nazbierały się aż 3 także dokupowała raczej nie będe,wystarczy mi :-) a w dodtaQ mam jeszcze dla maluszka takie delikatne ręczniczki chyba ze 4 ale to już bez kapturka jeden jest taki słodziutki z Kubusiem Puchatkiem :happy:

reklama
Do góry