reklama
młoda_mamusia
Fanka BB :)
mnie tez jakos te urzadzenie przeraza ,,,
mam prozbe do was zebyscie doradzily jaka posciel kupić
Ekskluzywna Pościel K-3 Termofrotte - by 4baby (163531429) - Aukcje internetowe Allegro --> cos takiego
a moze taka z tej firmy Pościel Drewex AT 4 elementowa NOWA !! (162728922) - Aukcje internetowe Allegro
POŚCIEL DREWEX AT 3 ELEMENTOWA ELEMENTY WARSZAWA! (162754275) - Aukcje internetowe Allegro
a moze coś takiego ...
FERETTI POŚCIEL 3el JUNGLE NOWA!!!!!!! (164353512) - Aukcje internetowe Allegro
~SUN FLOWER ORANGE~ pościel 5 el. firmy FERETTI (166191494) - Aukcje internetowe Allegro
FERETTI komplet pościeli RABBIT 3 elementowa (165021884) - Aukcje internetowe Allegro
co do kolorow to nie mam jeszcze wybranego narazie chcialabym zdecydowac sie na ktoraś z tych pościeli a nie wiem na ktora wiec prosze was o pomoc i o wasze opinie po obejrzeniu tych 3 roznych kroi ..
a jak wybiore juz wkoncu ktoryaś z tych kołderek to wtedy bedzie sie szukac jakiegoś kolorku
mam prozbe do was zebyscie doradzily jaka posciel kupić
Ekskluzywna Pościel K-3 Termofrotte - by 4baby (163531429) - Aukcje internetowe Allegro --> cos takiego
a moze taka z tej firmy Pościel Drewex AT 4 elementowa NOWA !! (162728922) - Aukcje internetowe Allegro
POŚCIEL DREWEX AT 3 ELEMENTOWA ELEMENTY WARSZAWA! (162754275) - Aukcje internetowe Allegro
a moze coś takiego ...
FERETTI POŚCIEL 3el JUNGLE NOWA!!!!!!! (164353512) - Aukcje internetowe Allegro
~SUN FLOWER ORANGE~ pościel 5 el. firmy FERETTI (166191494) - Aukcje internetowe Allegro
FERETTI komplet pościeli RABBIT 3 elementowa (165021884) - Aukcje internetowe Allegro
co do kolorow to nie mam jeszcze wybranego narazie chcialabym zdecydowac sie na ktoraś z tych pościeli a nie wiem na ktora wiec prosze was o pomoc i o wasze opinie po obejrzeniu tych 3 roznych kroi ..
a jak wybiore juz wkoncu ktoryaś z tych kołderek to wtedy bedzie sie szukac jakiegoś kolorku
Czarodziejka
Ewa Krystyna - owszem to jest to urzadzenie!!!
Ale powiem tak....jak wasze dziecko zachoruje i niczym nie bedziecie mogly wyjąc mu "glutkow" a one bedą mu przeszkadzaly w spaniu...i dziecko bedzie sie caly czas budzilo.....TO UWIEZCIE MI ZE ZROBICIE WSZYSTKO ZEBY ULZYC DZIECKU !!!!
Ja na poczatku mialam odruchy wymiotne...ale potem mi przeszlo...widomo ze teraz kiedy jestescie w ciązy bardziej was wszytsko drazni (wiecie w jakim swnsie?)...ale potem to mija.....a mowie Wam ze gruszki mogą sie schowac!!!!!!
Ale powiem tak....jak wasze dziecko zachoruje i niczym nie bedziecie mogly wyjąc mu "glutkow" a one bedą mu przeszkadzaly w spaniu...i dziecko bedzie sie caly czas budzilo.....TO UWIEZCIE MI ZE ZROBICIE WSZYSTKO ZEBY ULZYC DZIECKU !!!!
Ja na poczatku mialam odruchy wymiotne...ale potem mi przeszlo...widomo ze teraz kiedy jestescie w ciązy bardziej was wszytsko drazni (wiecie w jakim swnsie?)...ale potem to mija.....a mowie Wam ze gruszki mogą sie schowac!!!!!!
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mloda mamusiu mi sie podoba te pierwsza posciel i trzecia .:-);-)
Młoda Mamusiu mi sie podoba ta z trzecia firmy DREWEX oraz ostatnia FERETTI (ale ze względu na fajne aplikacje-obrazki).
A ja sobie zakupiłam dzisiaj taki wiosenno-letni kombinezonik bo pomyślałam, że muszę cos miec aby dziecinę moją móc przewieśc w foteliku no bo przeciez w rożku nie dam rady Zobacz załącznik 28395
A ja sobie zakupiłam dzisiaj taki wiosenno-letni kombinezonik bo pomyślałam, że muszę cos miec aby dziecinę moją móc przewieśc w foteliku no bo przeciez w rożku nie dam rady Zobacz załącznik 28395
Monika K-W
Fan(ka)
Ja jeszcze niczego nie kupilam. Ale juz mam wszystko upatrzone i zorientowalam sie w różnych miejscach jak wygladają ceny i co mi się najbardziej podoba. Około 15 marca bede miala sprowadzony wózek do sklepu w kolorkach czekolada-krem firmy Baby Merc (a może wiecie cos na temat tych wózków, mi sie podobał ale chiałabym usłyszeć jak macie jakieś zdanie). Chce kupić kremową posciel, przewijak, laktator, biustonosz do karmienia ( tylko nie wiem w jakim rozmiarze ), wszystkie przybory do pielegnacji bobaska, jedna butelke firmy canpol babies balonik itp. Mnostwo ubranek dostałam od kolezanki. :-)
M
m_ktosia
Gość
mloda_m oddaje swoj glos na ta niebieska (ostatnia) z zajaczkami i ta zielona (pierwsza) po obcieciu falbanek (bo osobiescie wole sporti-stajl)
czarodziejko czekamy na wiecej porad, bo ty juz wiesz co i jak
mona kombinezonek super i oby jak najdluzej zostal taki bielusienki ;-)
a ja tymczasem pochwale sie moim nowym ciuszkiem, mezu sie tym razem postaral i zakupil w jakims dysney-sklepie takie cudenko i w nagrode na walentajns-dej ugotuje mu pierogow niech sie chlopina cieszy;-)
czarodziejko czekamy na wiecej porad, bo ty juz wiesz co i jak
mona kombinezonek super i oby jak najdluzej zostal taki bielusienki ;-)
a ja tymczasem pochwale sie moim nowym ciuszkiem, mezu sie tym razem postaral i zakupil w jakims dysney-sklepie takie cudenko i w nagrode na walentajns-dej ugotuje mu pierogow niech sie chlopina cieszy;-)
sami
Młoda mamusiu mnie się podoba też ta trzecia ale pierwsza też jest nawet fajna.
Czarodziejko fajnie ze nam podpowiadasz i doradzasz ;-)
Mona śliczny kombinezonik ja też mam ale taki polarkowy niebieski - synuś dostał ostatnio w spadku po starszej kuzynce więc chyba nie będe kupowała drugiego. Chociaż bardzo mi się podobają takie co mają kapturki z uszkami - słodko to wygląda.
M_ktosiu ten pajacyk jest super - taki kolorowy - bardzo mi się podoba
Czarodziejko fajnie ze nam podpowiadasz i doradzasz ;-)
Mona śliczny kombinezonik ja też mam ale taki polarkowy niebieski - synuś dostał ostatnio w spadku po starszej kuzynce więc chyba nie będe kupowała drugiego. Chociaż bardzo mi się podobają takie co mają kapturki z uszkami - słodko to wygląda.
M_ktosiu ten pajacyk jest super - taki kolorowy - bardzo mi się podoba
reklama
Czarodziejka
kochane polecam posciel firmy FERETTI!!!
Jest o tyle fajna ze podobno dziecko moze jej uzywac przez caly rok bo inne firmy mają grupe kolderki na zime a cienkie na lato...ta posciel jest uniwersalna...a przy tym feretti chyba jako jedna z nielicznych firm ma piękne i kolorowe poszwy na pościel!!! mnie zachwycila!!!
ps: zalączam fotki..moze coś bedzie widac:-)
Jest o tyle fajna ze podobno dziecko moze jej uzywac przez caly rok bo inne firmy mają grupe kolderki na zime a cienkie na lato...ta posciel jest uniwersalna...a przy tym feretti chyba jako jedna z nielicznych firm ma piękne i kolorowe poszwy na pościel!!! mnie zachwycila!!!
ps: zalączam fotki..moze coś bedzie widac:-)
Podziel się: