reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

dziekuje !!!!
dzisiaj dokupilam oliwkowy kocyk dla dzidzi ;-) - i oczywiscie spodobaly mi sie jeszcze ubranka w kremowym kolorze i kupie je niedlugo - beda do szpitala.
poza tym z ubranek to chyba mam wszystko.oj troche sie tego nazbieralo :szok:!

reklama
Nie, nie tylko poprostu wolę na 4 (standardowe) więc tak napisałam:-)
Tu koło mnie to chodniki nie ciekawe sa czyli takie fale dunaju i bałabym się czy poradziłabym sobie z wózkiem na trzech kółkach.

Anusia śliczny wózeczek,ten zielony zwłaszcza bardzo mi się podoba :-) ... ja mam podobny wózeczek też 3-kołowy :-) i jak tak na niego patrze to już nie moge się doczekać kiedy wyrusze pierwszy raz na spacerek z moim synusiem :-) hehe czasami to nawet podejde i jakoś tak odruchowo złapie za rączke,zawsze mnie korci żeby chociaż przejechać nim kilka centymetrów do przody hie hie a nie moge się powstrzymać bo stoji w pokoju i est ciągle na widoQ hehe ... U mnie już wszytsko ustawione pod kontem maluszka :-) nawet łóżeczko rozstawione :-)

reklama
czesc kwietniowki,
u mnie zakupki stanely na moment pod znakiem zapytania, za to podjelismy inna duuza decyzje- PRZEPROWADZKA :szok:
sasiadujacej z naszym mieszkaniem masakrycznie glosnej wielkiej budowie mowimy NIEE!!!!
takze teraz bedize zamieszanie, ogladanie mieszkan, przeniesienie rzeczy i zainstalowanie rzeczy dla maluszka na nowým miejscu, tylkie kiedy my to wszystko zalatwimy :confused: :szok: :-( bedzie jazda, ale nie dam sie :tak:

Do góry