reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla naszych maleństw

wiosna nadchodzi wiec juz mloda zaopatrtzylam w co nie co:tak:
kupilam kalosze,jeansy,spodnie,spodnie,pelno bluzeczek z dlugim i krotkim rekawkiem i trampeczki sliczniutkie i nawet kutrke na przyszla zime bo super promocja byla :tak::-Dterza jeszcze potrzebuje wyprawke do przedszkola:plecaczek,pudeleczko na smakolyki,spodnie takie na blotko i kurtke przeciwdeszczowa i kapciochy:tak:juz sie ciesze na zakupki jupi jupi

reklama
Niczka ja tez chce fotke!!! :tak:
´Szminka ale duzo zakupow super :rofl2: tez musze troche Nikodemka obkupic bo z bluzek powyrastal no i kurtke na wiosne tez trza kupic.
A plecaczek i pudeleczka na smakolyki mamy i Nikodem uwielbia w tym swoim plecaczku chodzic i grzebac :-)

87678_1.jpg
a to moj ostatni zakup dla Igorka........tatus jak zobaczyl to malo zawalu nie dostal:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D................jak na razie jeszcze synek wie tylko ze to bum bum....i jakos ciezko mu idzie odpychanie..ale damy rade...synek kolezanki smiga jak szalony:tak:

i chcialam dodac ze w auchan zaplacilam taniej niz na allegro o 15 pln

fajna hulajnoga Smarcik :-)
Nikodem ma traktor juz tez kupiony na wiosne ale o hulajnodze tez pomyslimy ;-)

Ostatnio kolezanka mnie wyciagnela na taki flow markt dla dzieci, tyle ludzi bylo ze sie dopchac nie moglam do ubranek w rozmiarze Nikodemka, jakos sie po pol godzinie dopchalam, wszystko bylo juz poprzebierane ale pare fajnych bluzek jak nowe za grosze dorwalam :tak:
zabawki tez byly, wozki, foteliki no wszystko doslownie jak dla mnie to super sprawa bo za grosze mozna kupic fajne rzeczy no ale trzeba przyjsc w miare wczesnie bo mamuski szaleja a w kolejce stalam 1,5 godziny

reklama
Ostatnio kolezanka mnie wyciagnela na taki flow markt dla dzieci

my mamy w sobote w przedszkolu taki kiermasz i tylko dzieciowe rzeczy:tak:a flohmarkty to praktycznie co sobote ale jak narazie nic ciekawego nie znalazlam same graty albo mocno zuzyte szmatki:-(wiec gratulacje ze udalo cie sie cos fajnego znalezc:tak:

Do góry