reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

kasieńka zerknij sobie na 4 str. (po moim poscie na 5 -krzesełko pysi) tutaj... jest fajne zielone:tak:
to co mi się nie podoba na chwilę obecną to to,ze jak mały niestebilnie siedział to leciał na boki i tak jak dla mnie to twardawo.... no ale dzieci rosną więc pewnie lepiej będzie mu służycć... teraz jak go sadzam to obkładam wewnątrz kocem żeby się nie chwiał i miał mieciutko... w plastikach jest chyba inaczej:tak:

reklama
no i wlasnie to mnie zadziwilo w tym ikeowskim bo nie jest wcale ciezkie, moge podniesc je razem z malym w srodku a jest bardzo stabilne. Felerem mozebyc to, ze nie ma kolek, ale z drugiej strony bez problemu sie przesuwa - ma takie zaokraglone koncowki nozek i to ze nie ma opcji zmian pozycji oparcia, ale powiem szczerze, ze maly w nim dobrze siedzi i nie brakuje mi tej opcji. Rozmawialam z bardziej doswiadczona kolezanka i mowila, ze ani razu nie korzystala z tej opcji w jej krzeselku.

wiecie co mojej kumpeli na rehabilitacji powiedzieli ze te lezaczki sa nie zdrowe....nie wiem czemu musialabym ja zapytac a moze tylko nie odpoweidnie dla jej niuni? nie wiem teraz:confused2:

Kochane co myślicie o takim rowerku

8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK INJUSA (260777618) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

chyba nasze maluszki są zamalutkie nie ??
Ehh a taki fajniutki i korci mnie coby zamówić :laugh2:

Wcoraj poleciałam do miasta żeby kupić sobie spodenki albo płaszczyk na zimę no ale oczywiscie zamiast rozglądac się za czymś dla siebie to wynalazłam super sklep z dziecięcymi ubrankami a tam śliczne ciuszki z postaciami disneya ożesz ... no i oczywiście nakupowałam Kubali ubranek ... haaa i taka słodką niebieską,polarkową bluzę ze Snoopim :-p

anulka - rowerek superowy.... na wiosnę jak znalazł... (tylko drogi:-()... nie wiem... jakoś mi tak szkoda kasiorki (nie ze skąpstwa:no:)... tylko wiem jak dzieci krótko się cieszą zabawkami... ale on jest taki wielofunkcyjny więc posłuży:tak:... u mnie to teściowa jest od drogich zabawek:cool2:... już zapowiada,że kupi małemu autko do jeżdzenia:tak:
a powiedz o jakim sklepie dzieciącym mówisz???

reklama
MADZIALLENKO - ja spiworek mialam w komplecie z wozkiem...taki z polarkiem w srodku - wiec problem mam z glowy bo on jest oki:tak:
Ale ten ktory wkleilas bardzo mi sie podoba:-)
ANULKA - fajny ten rowerek....super ze tak wielofunkcyjny...i tez mysle ze na wiosne bedzie ok:tak:

Do góry