reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

No fajne, fajne to krzeselko, koral.

Ja mam pytanie odnosnie krzeselka, Aneta Ty masz chyba drewniane prawda? Czy moze cos mi sie pomylilo... Zastanawiam sie jakie kupic...

reklama
kasieńka - ja też mam drewniane... i gdybym miała jeszcze raz kupować kupiłaby plastikowe:tak:... są bardzej takie przytulne... można pasami przypiąć... kupując sugerowałam sie tym,że on i tak długo w tym nie usiedzi a ono sie zozkłąda na krzesełko i stoliczek...
ale jakąś dziewczynka wkleiła tu też fajne z plastiku takie rozkładane i w podobnej cenie:tak:

KASIU - tak tak mam drewniane.......i jestem z niego zadowolona......pasy mozna dokupic bo jest miejsce do ich przypiecia......ale poki co nawet przy moim rozbrykanym maluchu nie sa potrzebne...Jak masz jakies pytania to wal;-)

To nasze wyglada tak jak na zdjeciu.....tylko mamy inna tapicerkę
krzeselko1.jpg

No dzieki dziewczynki za opinie. Ladne Anetka to krzeselko :tak:. Kurcze zastanawiamy sie bo przyznam ze tansze sa chyba te drewniane i to mnie kusi. Chociaz powiem Wam ze przedwczoraj w Smyku bylismy i cena plastikowego i drewnianego byla taka sama, wiec to z cena to chyba nie regula. A jak jest z utrzymaniem w czystosci? Slyszalam ze lepiej myje sie plastikowe, prawda to?

KASIU - to moje drewniane myje sie bardzo dobrze......to nie jest surowe drewno tylko czyms pewnie lakierowane, wystarczy przetrzec i jest cool....no i tapicerka jest pokryta ceratką...nie trzeba zdejmowac do prania tylko tez przetrzec:tak: Czy jest lepsze od plastikowego to nie wiem - bo nie porownywałam na zywo......tylko sie zastanawiam czy te plastikowe nie sa lzejsze?

No to bede musiala przedyskutowac to z M. A jesli nawet ciezsze to nic, w koncu jezdzic z tym po mieszkaniu nie bede, chociaz kto wie... No nic, jeszcze nie wiem, decyzja zapadnie w njablizszym czasie :tak:.

reklama
Kasia ja ci polecam te z Ikei. Mi znajomi polecali i czytalam pochlebne opinie na forach. cena jest niska, zobacz sobie cene na ich stronie. Kupuje sie krzeselko+tacka+nadmuchiwana ochornka(my nie kupilismy)+ewe poduszeczka (my kupilismy taka w ksztalcie kraba)

Do góry