reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

ANIU - fajne ciuszki
SMART - fajny ten Wasz lezaczek......w naszym mały juz niespecjalnie chce siedziec bo pozycja pollezaca....o karmieniu nie ma mowy:dry: - ja sama z tego naszego nie jestem zadowolona.......ale ten Wasz bardzo mi sie podoba:tak:
A wlasnie w kwestii fotelika....ja juz przegladam od jakiegos czasu.....mimo ze Kuba 9 kg jeszcze nie ma....to chyba niedlugo wymienimy....ten nasz obecny jest do 10 kg a nie do 13.....i jest juz bardzo ciasno w nim małemy no i głowa jest juz przy krawedzi.....mysle ze na początku grudnia to juz na bank kupimy......no i wlasnie juz prawie jestem zdecydowana na ten Coneco ktory pokazałas SMART.....cena jest naprawde atrakcyjna a jest w porządku:tak:

A dzis kupilismy malemu Szczeniaczka Uczniaczka z Fisher Price.....mały ma zajęcie juz od paru dobrych godzin......az piszczy do tej zabawki:-)

reklama
My zamierzamy kupic wkoncu krzesłko do karmienia bo w starym mieszkaniu nie bylo na niego miejsca, oraz fotelik samochodowy polskie firmy tylko nie pamietam jakiej do 18 kg, bo ostatnio sie dowiedzialam ze potem to juz dzicko raczej na tej "podkładce" .Wczesniej zamierzalam kupic do 36 kg ale to znowu nie bylo w takich fotelikach mozliwosci pochylenia, wiec by bylo Ali nie wygodnie bo ptrtzeciez ona jeszcze w sumie malutka:tak::-D

Anetka moj Nikodem tez ma szczeniaczka uczniaczka :-)ja juz wszystkie melodyjki znam na pamiec :-) a ostatnio mi sie snilo ze Nikodem powtarza za tym pieskiem alfabet haha :-D

koral super.... lubisz pomaranczowy no nie :-) bo przypominam sobie ze macie tez sciany pomaranczowe :tak:

ja bym chciala zeby krzeselko do karmienia sie komponowalo z moimi przyszlymi meblami kuchennymi :tak:, zeby dobrze mozna bylo ustawic przy stolevrazem z rodzina... to znalezne co mam teraz fajnie nachodzi na blat stolu jak siedzimy wszyscy razem i mala nie czuje ze jest osobno :happy:

reklama
KORALKU - fajne to krzesełko i fajnie ze taka duza tacka....A Julek na tym zdjeciu wyglada jak laleczka...taki idealny - takie pierwsze okreslenie przeszlo mi na mysl;-)

Do góry