reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

a to nasze zakupki z tego ciucholandu o ktorym wspiminalam:
plaszczyk funkiel nowka nie smigany,sukieneczka,spiworek do wozka:tak:no i jeszcze spodenki sa ale juz brudne i malusie rekawiczki..

reklama
sliczne ubrakna...i jaki fajny spiworek ..my mamy taki nijaki jakos nic ciekawego nie moglam spotakac za to z firmy mutsy to chyba by mi przyslali na nastepna zime:wściekła/y:

My przy okazji drobnych zakupów w środę kupilismy malemu kilka rzeczy.
Moj M rzadko całkiem sam coś wybiera...tzn zwykle ja wybieram a on mowi czy mu sie podoba czy nie;-)....ale tym razem upatrzył sobie i musiało byc:-)

Koszulka którą wybrał

Misiowy polarek - jestem w nim normalnie zakochana:-p

A ja wybrałam do kompletu misiową czapkę i rękawiczki:laugh2:

A tu Kubala w nowej czapce;-)

reklama
Anetko...czapula i lapcie rewelka:-):-D:tak:..oczywiscie koszulka i kurteczka super ale misiowa czapusia robi wrazenie......ostatnio ogladalm czapusie z takim dlugimi uszami i teraz troszke zaluje ze nie kupilam ...ale nie moglam przymiezyc bo maly spal a tak na wieszaku to wygladala troszke smiesznie.....ale za rok sobie zafundujemy;-)

Do góry