reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama

No tak SMART - ja kombinezonik tez z Cocodrillo :tak:
SZMINA - ładniutkie ubranka, fajna kurteczka.....ja kupilam czapeczke o takim samym kształcie tylko bez tego sznureczka i w paski błękitno beżowe, w komplecie z rękawiczkami i szalikiem - maly wyglada jak rodemn z Laponii :-D

dziewczynki ciuszki piękniaste........ w ogóle dla dziewczynek takie cudeńka są,że nie jedną sukienusię bym nabyła:sorry::rofl2:

a ja dizś młodemu kupiłam kolejną czapusie... jakaś maniaczka się robię ...ale na zimę ja chcę misia no i mam..... i jeszcze jakieś 2 bluzki i małej piżamkę...
m_tosiu ja kupuję na 80 w hm (i sa duże - ale wole takie niż jak zaraz wepchnąć go nie będę mogła)...a Twój m to gdzie miał kupować małej? bo jak w hm na 90cm to pływanko będzie... chyba,ze na zapas:sorry:
n2l3pc.jpg

zakupki super...ja rowniez uwazam ze dla dziewczynek sa fajniejsze ciuszki...raz kupilam tygrysowi różowa bluzeczke od nie moglam sie oprzec jej urokowi:-);-) a oto i ona:rofl2:

tak boskie sa te czapeczki zwierzatka, ja widzialam dziewczynke w stroju a'la mala rozowa swinka, przecudowna byla :-)

a wlasnie hania m zadzwonil, poinstruowalam go ile cm to ma miec i mial sie zorientowac... no i kupil kombinezonik, butki i spiworek do wozka, nie moge sie doczekac aby zobaczyc, moj m ma jobla i poszedl to jakiegos specjalnego sklepu dla adventures, ja sie nie znam na firmach ale to cos specjalnego dla wyczynowcow i to niby jakis dobry material ze dziecko mozna np do kajaka wziac na splyw i sie nie przemoczy... ten to wymysla, w piatek zobacze te cuda :sorry: oby byly dobre

a przy okazji dorzucil jakby szedl po chleb- to co mam dzisiaj kupic ten dom ? :laugh2:

smart spoko spoko, teraz wszystko mozna.... co innego rozowe spiochy w kwiatki ale jak elementy to faceci tak sie nosza no nie, np rozowe koszule do garnitura, garniutury same widzialam ostatnio piekny szary w rozowe linie, naprawde mi sie spodobal... a wiecie tu w korei sa modne srebrne garniaki, tzn szare z polyskujacego materialu, kolesie wygladaja dla mnie co najmniej dziwnie, jak w pizamach ale nie mnie to oceniac :-p

reklama
HANIA - sliczna ta czapusia:-D ja tez lubie takie z uszkami:-p mamy jedną ale cieńszą :tak:Ale ta Wasza jeste piękna - Mati wyglada jak niedzwiadek polarny...i slicznie sie brzdąc smieje.
SMART - takie ubranka z dodatkiem rozowego to Kuba tez ma - np taką koszulke na lato mial w błękitno-rozowo-zolte paseczki :tak:
M_KTOSIU - hehe widze ze niezłe zakupki M zrobil...to Wam mala nie zamoknie;-)
No i domek ma byc - tak powidzialas, prawda?;-)

Do góry