reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Ja też mam kurteczkę jesienną, rozmiar 74, ale jest za duża. No i mam jeszcze taki fajnusi różowy sweterek, bardzo ciepły, kupiłam go jak Nata miała 2 tygodnie, rozmiar 68, żeby na wiosnę było, a jeszcze pewnie na jesień starczy. W ogóle, tych ciepłych rzeczy torchę mam, takich komplecików np. ogrodniczki + kurteczka ze sztruksu. Kupiłam jak byłam w ciąży, no i teraz mam spokój.;-):tak::laugh2:

reklama
Dziewczyny - kombinezoniki fajnutkie :tak: I PYSIU sukieneczka na chrzciny super :-)

A ja kupilam ostatnio znowu troszkę rzeczy.....m.in.

butki

kurteczke jesienną

A to są te aplikacje piankowe o których pisałam:-)

No i chyba kupię tą zabawkę co Ty PYSIU - mojemu M tez bardzo sie podoba.....ale jeszcze prezeglądam allegro moze cos innego znajde. No i kojce musze pooglądac:-D

Aneta, po prostu SUPER te aplikacje piankowe...:tak:;-):-D A jak je powiesić, przykleić czy jak??? No i kurteczka też fajna. Mam podobną, cieplutką, ale różową.:rofl2: No a jeśli chodzi o buciki, to się chyba wstrzymam, bo mam takie z materiału i ciepłe sparpety, a w wózku i tak można bez butów. Poza tym, nata ma jednoczęściowy kombinezon i on jest ze skarpetami (wklejałam go wcześniej) i butów nie można zakładać.:crazy::zawstydzona/y:
Jeśli chodzi o zabawkę, to Nata jak najbardziej zadowolona, polecam.:tak::tak::tak:

napisz mi, jak się mocuje te aplkacje, ile kosztują, i czy można je na allegro kupić...

dzięki.:-);-)

PYSIU - na odwrocie tych aplikacji jest taśma klejąca, wystarczy zdjąć papierki zabezpieczające i nakleić.....czy są na allegro nie wiem, ja kupowałam w sklepie z zabawkami (one są w opakowaniach z napisem Disney, tak jak ubranka, butelki i inne takie). No i kosztowały w zaleznosci od wielkosci od 10 do 20 zł za sztukę.

A co do butków - to oczywiscie mozna w wozku bez.....ale ja lubie te "małe-dorosłe" ubranka.......bo wtedy nie jest tak dzidziusiowato:happy2: A w Kubali kombinezonie te stópki mozna odpiąć - u Ciebie sie nie da? Tak w całosci to mysle ze na sanki będziemy uzywac.....a tak to raczej bedę odpinac, albo w ogole kurteczka bo do wózka mam taki śpiworek dopinany...a do samochodu to za ciepłe....

No i właśnie kupiłam kojec......to szukanie mam już z głowy:-)
c61_dream.jpg

KOJEC SIATECZKOWY L.ROSSI ! ASTRO - DREAM !!! (245456734) - Aukcje internetowe Allegro

fajny kojec, a on nie jest za maly, jakie wymiary?

ja tez takie cos chce jak mala zacznie kraulem pelzac :tak: widzialam cos innego -okragla mata o srednicy 2 metrow i dookola siatka, bardzo fajne bo duzo miejsca, mam okragly dywan wiec sobie mysle zeby wykombinowac tylko ogrodzenie i bedzie idealnie :tak:

a teraz jestem na etapie lozeczka, myslimy coby wynajac, bedzie taniej a i potem nie trzeba sie bedzie motac z transportem do szwecji, oto obrazek tego co sobie wybralam

;-)No, bardzo łądne łóżeczko. my mamy takie zwykłe, nie było zbyt drogie, a nie chcieliśmy udziwnień, bo to i tak potem się schowa (do następnego dziecka:tak::laugh2:;-)). A kojec Anety też super, ja szukam czegoś ogromnego, żeby Nata swobodę miała. Może się na ten sam skuszę???:laugh2:;-):cool2:

reklama
Ja tez rozglądam się za kojecem :-) fajny Anetka ten co wybrałaś :tak:
M_Ktosiu fajne łóżeczko podoba mi się jest takie inne od mojego moje to też takie zwykłe raczej. No i fajnie że na kółkach :tak:

Do góry