reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

niczko puzzlowa mate kupilam w czesciach po 10, wzielam sobie 2 takie zestawy, z numerami i z obrazkami,

mam nosidelko babybjörn, jest bardzo dobrze wykonane, moje jest takie na upaly, z oddychajacego materialu, 2 pasy krzyzuja sie na plecach.... powiem szczerze ze ja dlugo w tym nie moge bo mnie plecy bola..
..podobno mozna kupic taki model z solidnym wzmocnieniem na kregoslup i wtedy byloby lepiej dla ciebie :tak:

reklama
NICZKO - zdaje sie pytałas o nosidelka....Ja mam Active Infant i jestem bardzo zadowolona. Bardzo wygodnie nosi sie malucha i nie obciaza tak bardzo plecow (zapięcie na wysokosci pasa super odciąza kręgoslup:tak:). Na plecach nie da sie nosic niestety, ale mozna z przodu i na boku.
Juz wczesniej wklejalam zdjecie i link, ale wkleje jeszcze raz

http://www.allegro.pl/item219735315_219735315.html

219735315

Dzieki dziewczyny za odzew w sprawie nosidelek. Ja bym chciala takie co mozna dzidzie przodem do kierunku ..... iscia (he he to znaczy iscia to slowa isc, bo jakos mi zabraklo slowa). Powiem szczerze, ze te baby bjorny drogie. Musze poszukac czegos tanszego. :-(

reklama
Do góry