reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

mktosia tak podnosi sie,ono ma 3 stopnie wysokosci i 3 rozne katy nachylenia no i z przodu takie tacki zeby Emilcia mogla sama jesc ale teraz je zdjelam....acha Emilcia tylko w spiworku takim zapinanym na zamki po obu stronach-bo sie rozkopuje w nocy no ale juz robi sie za krotki i bede ja wsadzala w taki inny nie wiem jak to sie nazywa wklejam fotke-chyba tez spiworek

reklama
Ciekaweeeeeeeeeeeee.....moj M dzis do mnie: trzeba wyprac i zalozyc te OBIJACZE :laugh2::laugh2::laugh2: bo sie Kubala w szczebelki zaplatuje....:dry:
SZMINKA - spiworek sliczny......u nas takiego czegos byc nie moze....Kuba by chyba wscieklizny dostał bo nie umialby sie ruszac, a on spi na brzuch...i zaczyna nawet przez sen na czworaka stawac:shocked2:
M_KTOSIU - ja kupilam ten kombinezon i kurtkę wieksze....wiec teraz są troche za duze....a o 10 rozmiarow Kuba napewno nei urosnie....a np kurteczce mozna wywinąc rękawki a podem jak podrosnie odwinąc i bedzie ok:tak:

Widze , ze zakupki pelna para. Widac, ze nasze maluchy rosna i dobrze.
My jeszcze zadnych zimowek poza jednym kombinezonem - co w prezencie dostalismy- nie mamy.

my w sobote zakupiliśmy kombinezon czapkę i szalik w cocoddrillo.....jak zakumam wstawianie zdjęć to je powklejam:-D:tak::confused:. Kombinezon na rozmiar 80:szok:strasznie wielki, ale bardzo bym chciała aby wystarczył nam do końca marca....taki rozmiar poleciła mi koleżankna która ma synka z maja 2006

spiworek super, dziewczecy, takiego poszukam bo mi sie nellie rozkopuje

anetka ja wszystko kupuje takie z trzeba wywijac rekawki :tak: kilka razy jaj kupilam na wymiar to za tydzien bylo male i jeszcze po praniu czasem sie ciuszki zbiegaja...

Nie wiem czy pisalam ale bylismy na malycha zakupach i kupilismy Martynie dwa pajace i dwa body, aha i dwie takie cieplejsze czapeczki bo te z lata bawelaninki to nie bardzo juz sa... A zadnych ubran typu kurtka czy kombinezon na zime jeszcze nie kupowalismy. Wszystko przed nami.

Natalkowe buciki. Były takie słodkie, nie mogłam sie oprzeć.:tak::-D:cool2::-p

dw2g74.gif

1h8ioh.jpg

No ładniutkie PYSIU.......a wiesz ze Kuba do chrztu miała takie....jakby mieszanka tych Twoich dwoch:laugh2:tzn takie jak te pierwsze, bez tego futerka, ale za to z taką falbanką wokół jak ta z tych drugich:tak:

reklama
Do góry