reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

No to ja dziś kupiłam miesięcznik dziecko i w środku jest fajny dodatek, książeczka z bajką + płyta z nagraniem bajki. Ja mam akurat brzydkie kaczątko, ale są też inne. O dziwo, cała gazeta z prezentem tylko 3.50. Polecam.

reklama
MONA - fajniutki :tak:

To ja tez wkleje: dresik kupiłam ostatnio w Auchan za smieszna cene 24 zł :-D...i komplecik zrobiony przez moja mame - obawiam sie ze juz prawie za mały :sorry2:
A swoja droga powyjmowałam juz wszystkie bodziaki rozmiar 74 ktore dostalismy w "spadku", bo tylko te Kubali pasują:-)

A ja postanowiłam nabyc taka oto zabawkę dla Patrysia.

opis.gif

MUZYCZNE KRÓLESTWO

Rewelacyjna zabawka dla naszych pociech

kingdom.JPG

Przedmiotem aukcji jest interaktywna zabawka dla maluchów wykonana z dobrej jakości plastiku, w ładnych, żywych kolorach.
Zabawka jest wielofunkcyjna. Posiada duże przyciski którymi włączamy/wyłączamy dźwięki i muzykę, w czasie trwania muzyki mrugają kolorowe gwiazdki. Dźwięki są miłe i zachęcające do zabawy. Zabawka posiada trzy miezależne grzechotki które dziecko może dowolnie przekręcać. Ponadto pod zabawką znajduje się przycisk ON/OFF, umożliwiający całkowite wyłączenie.
Zabawka przeznaczona dla dzieci powyżej 3 miesiąca życia (informacja od producenta na opakowaniu).
Zabawka​

Mona fajna ta zabaweczka :tak: ja już jedną edukacyją mam tego pieska z fisher price co wam już kiedyś wklejałam niby jest od 6 miesiaca ale ja już od dawna synkowi ją pokazuje i naciskam na te nóżki, rączki, nosek, uszka, brzuszek :-D najpierw Nikus się przyglądał potem zaczęłam naciskac jego rączką o te przyciski i teraz jak np. tego pieska dam gdzieś koło małego to on się tak fajnie obraca do tej zabawki i próbuje naciskac i czasami mu wychodzi przypadkiem ale jak niewyjdzie to się wnerwia :-p:-D

reklama
swietna rzecz mona,
spokojnie juz mozemy takie zabawki wprowadzac bo na dniach dzieciaki zaczna sie nimi bawic, ja mam taka po starszych dzieciach , wczoraj probawalismy czy mala cos zakuma i cos tam pomalutku...
tam sa takie przyciski ktory powoduja reakcje, np naciszniesz komin to sie wysunie do gory, naciszniesz przycisk-kwiatek to sie otwiera okienko, itp, sa elementy ktore trzeba zcisnac, sa takie do przesuniecia,
i wlasnie pokazalam nelce ze ma nacisnac kwiatka, to naciskala potem wszystko jednakowo i kwitka i konika i owieczke- smieszne to bylo, jak sie juz nauczy ze rozne elementy roznie dzialaja to bede pewnie niezle tym podekscytowana :-)
sie rozpisalam bo zabawki edukacyjne sa ekstra,,,,
a wczoraj w ramach relaksu robilismy z m zawody kto szybciej powklada elementy o roznych ksztaltach do odpowienich otworow, wiecie, taka zabawka- wygralam :happy2:

Do góry