reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Hana włąśnie przeglądam ten wątek wstecz bo wciąż nadrabiam zaległości i normalnie dostałyśmy ostatnio od mojej siostry identyczną matę edukacyjną ze smyka. Jest świetna, również jestem zadowolona. Polecam bo ma róże ciekawe elementy nie tylko wiszące ale i leżąc na brzuszku dziecko może się na niej zająć. Ma na macie piszczałki i szeleszczące elementy i kudłatą owieczkę. Wszystkie wiszące zabawki mają grzechotki a jedna piszczałkę. Ekstra. Olka to się po niej turla i wije. Zaczęłą się na tej macie przekręcać z plecków na brzuszek:tak:

Dziewczynki czy rozglądacie się już za większymi fotelikami samochodowymi? Trochę czasu jeszcze jest, ale ja się juz powoli zaczynam rozglądać. Moze macie juz jakies typy?

No ja tez bym już taki chciała właśnie od 9 - 36 kg wiem że z recaro są takie. Musze pooglądac sobie keidyś na allegro mniejwiecej jak to wyglada.

my myslimy o RECARO jesli sie nie myle, one sa bardzo solidne a jednoczesnie nie klamotne,
narazie od dwoch tygodni jezdzimy bez fotelika bo jest w drodze z kuala lumpur i ja mala trzymam wtedy w nosidelku a sama sie zapinam pasem i tez nie jest zle...

ciesze sie bo wczoraj weszlam niechcaco do takiego malutkiego zapyzialego sklepiku a tam sa poprzeceniane koncowki serii z roznych sklepow, i same rzeczy dla dzieci,ciuszki, tyko ze trzeba trafic w rozmiar bo wszystko po 1 sztuce, zabawki, i ogolnie maternity- kupilam wiec spioszki z disneya z tygryskiem od kubusia puchatka, wkladki do stanika i grzechotke bajerancka, nelce sie fajnie oczki az zaswiecily jak jej ja zapodalam :happy2:

M_ktosiu czyli juz znalazlas miejsce zakupowe. Bardzo dobrze. Nelcia bedzie w samych markowych chodzic teraz :tak:

Co do zakupow to ja sie zastanawialam nad krzeselkiem, takim do karmienia. Sporo osob na forach poleca taki plastikowy z Ikei. Ostatnio znajoma tez go bardzo zachwalala. Wiec chyba ten wlasnie kupie.

reklama
ja myślałam o takim drewnianym co się rozkłada później na krzesełko i stoliczek... i właśnie chcę na dniach popatrzeć bo teściowa powiedziała,zebym coś na chrzciny małemu wybrała oprócz pamiątki... więc pomyślałam o krzesełku
a u nas nie ma ikei....... i bardzo żałuję:-( a macie jakąś fotke tego z ikei?

Do góry