reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

kapleciki fajowe.
Anetko Mama zreczna, ladniutko jej wyszlo.

A ja sie wlasnie zastanawiam, bo dzis tak zimno, czy produkuja takie male cieple rekawiczki, no bo jak sie ochrania takie male raczki z zime?
szalikow to sie chyba takim maluszkom nie zaklada.
Kurcze chcialabym wprowadzic zimny chow jak M_ktosia o szwedziatkach pisala, ale nie wyobrazam sobie tego. Przeciez mojemu synciowi to raczki i stopki odpadna! :sorry2:
Interaktywnych zabawek nie mam, tez musze nabyc.
Mona smieszne to urzadzenie.
Wogole teraz fajne rzeczy dla dzieciakow robia, co nie
M_ktosiu taaa czasem to nie wiadomo kto ma wieksza frajde z tych zabawek, dzieciaczek czy rodzice he he

reklama
NO PEWNIE,ZE SĄ MALUSIE RĘKAWICZKI........... wczoraj byłam w hm i takie cudeńka:tak: kupiłam mu czapę taką kufaję dzinksik z futerkiem na uszka i z daszkiem superowo wygląda ......... jak pokazałam mu jego w lusterku to się normalnie rozbrechtał:-D i taką czapeczkę jak ma tym w reklamie lokaty

To fajnie Haneczka musisz nam tą czapeczke pokazac bo jestem ciekawa :-)

Ja mam takie malusie rękawiczki i szalik niebieskie - Nikodem dostał od naszej sąsiadki :-)

rzeczywiscie swietne teraz sa zabawki tez musze kupic Kubalowi taka Interaktywna zabawke bo takich to jeszcze n ie ma a sa fajowe :) zaarz moze rozejrze sie na allegro za czymś
anetko kompleciki bardzo ladniutkie :)

a co do cieplejszych ciuszkow to tez musze juz podokupywać body na dlugi rekaw spiochy grubsze bo powyrastral kubuiś., pare dresikow i sweterkow gruubszych mam , podostawal w prezentach ale i tak trzeba kupić jakaś kurteczke spiworek do wozka grubsze czapeczki itp

Ale superowy basenik :tak:sama bym do takiego wskoczyła :-D
Fajnie już w przyszłe lato nasze dzieicaczki będą się fajnie w takich pluskac i bawic :-)

reklama
a basenik superowy.......... ale wskoczyłabym do głębszego

a to czapeczki jaukie nabyłam: brązowa była uzupełnieniem do stroju na chrzest ... do tego kremowy sweter z łatami na łokciach:-D

Do góry