reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Wiecie co chciałabym kupic małemu ale tak później na roczek może takiego konia na biegunach ale nie takiego plastikowego tylko normalnego ładnego konika tez kiedyś miałam takego konia na biegunach jak byłam mała i pamiętam że bardzo go lubiałyśmy z moją siostrą.
Wogóle ostatnio sobie oglądam takie zabawki dla większych dzieci jak jestem gdzieś w sklepie i już się niemoge doczekac jak je będe kupowała a drogie to wszystko jest że hej. Te wszystkie samochodziki itp. tyle tego jest a dla dziewczynek takie słodkie laleczki, sama bym sie pobawiła :-D a dla chłopców jakieś okropne czachy i roboty no ale te niektóre autka sa świetne.

reklama
a wiecie, tutaj w szwedowie wiele ludzi wysciela wozek skora z owcza welna, super cieplutki klimat, mam takie skory i planuje zapodac malej na chlodniejsze dni :tak:
kupione w zakopcu za 50 zyla sztuka, opyla sie :-)

Kurczę, wiesz co M_ktosiu, te futerka są fajne i milutkie tyle że niezbyt fajnie pachną. Nie wiem czemu, bo przecież są odpowiednio wyprawione te skórki...

tak wiem bo ja te skory 2 lata temu kupilam i je trzeba przewietrzyc, mozna tez przeciez kupic sztuczne jak kto woli :tak: ale welna to welna, szczegolnie na zime dzidziusiom naszym byloby fajnie, wyobrazcie sobie sloneczko, sniezek dookola, nasze kruszynki w saneczkach wyscielanych futerkiem - zyc nie umierac!!!

A ja wczoraj kupiłam synusiowi słodziutki dresik-żółciutki,spodenki i bluza rozpinana z kaprurkiem z Kubusiem puchatkiem.
A teraz myśle już nad zakupem fotelika do auta dla dzieci dużych.Takie fajne są z regulacją oparcia-super sprawa ....

Ja jak już wczoraj wspominałam - kupiłam Kubusiowi taki albumik, hehe teraz będę jego pamiętnikarzem:-D
I jeszcze takiego żółego fajnego pajaca w komplecie z śmieszną zolta czapeczka z różkami...

ANULKA - a te większe foteliki to od 9 kg, dobrze mi sie wydaje? My teraz mamy taki do 10 kg i powiem szczerze ze niedługo Kuba juz sie w nim nie zmiesci....a gdzie tam do 10 kg...

M_KTOSIU - a takie skóry to faktycznie super sprawa, a w sankach wyglądałoby to rewelacyjnie :tak: - tylko faktycznie smierdzą :happy2:

Sami czas pokaze czy Nikos nie bedzie wolal lalek i wozkow niz tych paskudnych robotow:tak::-)

ja to nie moge sie doczekac zeby isc z Emilka do takiego Kinderworld-u i poskakac w basenie z pileczkami:-D;-)jak bylam mala tego nie bylo a teraz samej mnie nie wpuscza a z dzieckiem wrecz trzeba bedzie hurra!!!

My nabylismy w końcu matę, Patrys to normalnie z podziwu nie mugł wyjsc jak go na niej połozyłam. Wogóle to mam teraz manię kupowania zabawek, przeszło mi z ciuszków na zabawki.

reklama
Do góry