reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
my tez pampersy teraz 3 z tych zielonych ale wolalam 3 z zoltych to te dla malych dzieciaczkow bo lepiej wsiakaly zadka kupke a w tych zielonych kupcia jest cala na pieluszce i duuuuzo na pupie:tak:ale te zolte ciasne sie zrobily i trzeba bylo zmienic:tak: inne probowalam ale cenowo tak samo wiec pampersy wygraly, a kupka nie raz wyszla na ubranko:szok::-D
dzisiak kupilismy parasolke do wozka

A my używamu Haggisów, właśnie ze względu na ściągacz z tyłu i to, że są naprawdę mięciutkie... Tylko nie classic, bo te twarde i bez gumeczki z tyłu, aż szeleszczą....Brrr....:szok:

Ostatnio kupiliśmy z M u nas w sklepie taka oto zabaweczke synkowi (na allegro są trochę tańsze ale zauważyłam po fakcie).
Ten piesek jest poprostu super :tak:

Ten piesek jak się naciśnie np. na rączke to mówi "rączka" są też oklaski, na nóżke "noga" itp. piosenki też krótkie śpiewa typu rymowanki i też alfabet i liczy do 10. Jjak się naciśnie na nosek to "nosek" mówi albo "apsik" fajne to jest - narazie to ja mam chyba największy ubaw :-D ach i jeszcze czasami jak się naciśnie na brzuszek to mówi "łaskoczesz hihi" no i też mówi "przytul mnie" albo "kocham cię" :-)

Świetny ten psiak!:-D
|A my kupiliśmy wkońcu to łóżeczko turystyczne firmy BABY DREAM, fajne bo z przewijaczkiem usztywnionym...:tak:

reklama
Do góry