reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych dzieci

Z zakupem półbutów jest problem w Szczecinie. W sklepie koło rynku na Mickiewicza (w końcu znalazlam ten sklep) powiedziano mi, że teraz nie opłaca się sprzedawać półbutów. Tylko z sandałów od razu przechodzą na zimowe.
Półbuciki kupiłam znowu na Krzywoustego w Tuptusiu. Ten sklep ma fajne ceny, bo znowu w Galerii Turzyn ceny o 1/3 wższe.
Siostra męża kupuje buciki na rynku Zawadzkiego. Dziś oglądalam tam buciki. Podobne buciki, jakie kupiłam na Krzywoustego kilkanaście złotych drożej.

reklama
Północny wiart:) ja kupiłam półbuty na rynbku na pogodnie ale jescze na poczatku sierpnia jak zostało z wiosny modele:) i rozmiar był nasz:)
Tuptuś ma taką samą firę sandalki jak na rynku cenowo tez są podobne i dobrze się noszą:)

Wiec igor ma już półbuty sandalki do przedszklola ale jescze cieplejszych nie ma:?)

no i czeka mnei zakup jakiś półbucików dla Uli bo narzie chodzimy wszedzie w 1 kapciach:) ale jak bęzdie zimno do kombinezonu nic nei mamy:)

Na rynku na zawadzkiego jest fakny sklep z odzuieża dla dzieci mazawsze dobry wybór czapek:)

Witam mamy Szczecinianki:). Mam do Was pytanie, szukam wózka-gondoli dla Naszej dzidzi. Może wiecie, gdzie w Szczecinie są sklepy, gdzie mogłabym wózeczki pooglądać?

Dziękuję, skorzystam. Mam co prawda upatrzony wózeczek, ale sobie pomyślałam, że w sklepie się można bardziej rozglądnąć.Może sprzedawcy coś doradzą.Bo wózek upatrzony jest z firmy o której prawie nikt nie słyszał i waham się z kupnem:-).Taka chyba firma widmo :blink:.

A może znacie jakieś fajne sklepy z ciuszkami, gdzie można kupić coś fajnego dla maleństwa, ale niekoniecznie za olbrzymie pieniążki:). Wiem, że czasem są fajne promocje np w H&M, nowym C&A.Może coś słyszałyście?

Niki ja w H&M nigdy nie mogę nic fajnego znaleźć, przynajmniej nie dla chłopaka ;) ale za to szwagier zawsze wypatrzy coś w Niemczech na wyprzedażach :)
W C&A kupiłam ostatnio Szymonowi kilka rzeczy i jakościowo muszę przyznać, że są super, a ceny bardzo przyzwoite.
Jeśli chodzi o sieciówki to lubię jeszcze ReKidsa, 5-10-15.
Czasami fajne rzeczy można dostać w Pepco.

reklama
Pepco znam ale jakoś mi tam średnio coś pasuje,może trafiam na wykupione już półki.A co do H&M niemieckiego to coś w tym jest,w Szczecinie jakoś zawsze biedniej.Dziękuję za listę, zapewne skorzystam.Tylko że u nas troszkę trudniej, bo nie chcemy płci znać przed porodem:)

Do góry