reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych dzieci

reklama
Przy rynku na pogodnie, ...
2. sklep Tuptuś... 3. w... galerii TURZYN...

Dzięki, udam się w te miejsca w najbliższym czasie i oblukam co jest.
Niektórzy chwalą buciki Befado Czy warto je kupować?

Aaaa, dzięki. Są także w sklepach internetowych. Miałam nadzieję uniknąć opłat za przesylkę :-) i że gdzieś na miejscu da się kupić.

Ostatnia edycja:
Północny Wiatr ja kupowałam befado i byłam zadowolona, ale Szymon chodził w nich tylko zimą po domu. Teraz jak Szymon naprawdę bardzo dużo chodzi i biega postanowiłam kupowac Szymonowi jedynie oryginalne, wygodne buty

Kurcze, ja parę razy mierzyłam tego typu sandały (firmowe i niefirmowe) i wydawało mi się, że takie wygodne być nie mogą. :-) Ale ja mam szczególnie złośliwe stopy. Ale ostatnio udało mi się kupić w CCC dwie pary wygodnych sandałów Lasocki.
Bylam dziś w Ecco w Galaxy. Patrzylam na dziecięce. Wybór żaden. Jedne może na coś by się nadawały półbuciki ale też nie wpadłam w zachwyt.
No to czeka mnie szukanina.

Ja "sobie" upatrzyłam teraz takie nike, DZIECIĘCE SANDAŁY NIKE SANTIAM 5, Buty Nike, buty Puma, buty Adidas, Fruit of the Loom - Centersport.pl
Dla mnie na pewno nie są wygodne buty, które kupuje na rynku, sama wiem jaka jest różnica np. w adidasach kupionych na rynku za 50zł, a markowymi. Wiem, że dziecku na długo one nie starczą, bo stopa szybko rośnie, ale wole zrezygnować z kolejnej zabawki i zainwestować w wygodę.

Hania ma podobne Nike ;) Świetne są :) Tylko uwaga! Rozmiar może być zawyżony. Hania ma prawie 23 a te sandały ma 21.

Przy rynku na pogodnie,.,,
ja stoisz twarzą na rynek z lewej strony sklep z bucikami:)

Przy rynku czy na rynku? Bo ja w piątek chodziłam po rynku i szukalam sklepu z bucikami dziecięcymi. Mówili, że był ale już nie ma.
A ktoś powiedzial, że jest jakiś sklep koło rynku i że może tam znajdę dziecięce. Ale w końcu tam nie dotarlam, bo mi opis nie pasował do sklepu z dziecinnymi.

2. sklep Tuptuś na końcu Krzywoystego, po drugiej strony empika:)

Właśnie tam dziś zakupiłam sandałki skórzane Jamet. Całkiem porządne za 69 zł. Te same w galerii Turzyn 119 zł. :-)
No i odwiedziłam też galerię Turzyn. Dwa sklepy z bucikami dziecięcymi.
Byłam też w zeszlym tygodniu w Spondyllusie. Pakowali się i przenosili na Ściegiennego - tam gdzie jest wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego Spondyllusa. Spondyllus obuwie letnie wyprzedawał za 50%, więc jeśli ktoś chce Bartki, to warto zobaczyć co jeszcze zostało.
Co do sandałków typu Nike, to byłam w kilku sklepach na Krzywoustego z obuwiem sportowym i takich malutkich bucików wogóle nie mieli. W jednym ze sklepów powiedziano mi, że mają buciki od rozmiaru 24.
Dzięki za pomoc. Jeszcze nie raz oczywiście będę kupować Kassi buciki. Teraz może nawet częściej, jak ma problem z nóżką. Wydaje mi się, że te co miała podczas utykania musiala zdeformować, bo w nich bardziej utyka niż w nowych.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry