reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych dzieci

reklama
Przy rynku na pogodnie, ...
2. sklep Tuptuś... 3. w... galerii TURZYN...

Dzięki, udam się w te miejsca w najbliższym czasie i oblukam co jest.
Niektórzy chwalą buciki Befado Czy warto je kupować?

Aaaa, dzięki. Są także w sklepach internetowych. Miałam nadzieję uniknąć opłat za przesylkę :-) i że gdzieś na miejscu da się kupić.

Ostatnia edycja:
Północny Wiatr ja kupowałam befado i byłam zadowolona, ale Szymon chodził w nich tylko zimą po domu. Teraz jak Szymon naprawdę bardzo dużo chodzi i biega postanowiłam kupowac Szymonowi jedynie oryginalne, wygodne buty

Kurcze, ja parę razy mierzyłam tego typu sandały (firmowe i niefirmowe) i wydawało mi się, że takie wygodne być nie mogą. :-) Ale ja mam szczególnie złośliwe stopy. Ale ostatnio udało mi się kupić w CCC dwie pary wygodnych sandałów Lasocki.
Bylam dziś w Ecco w Galaxy. Patrzylam na dziecięce. Wybór żaden. Jedne może na coś by się nadawały półbuciki ale też nie wpadłam w zachwyt.
No to czeka mnie szukanina.

Ja "sobie" upatrzyłam teraz takie nike, DZIECIĘCE SANDAŁY NIKE SANTIAM 5, Buty Nike, buty Puma, buty Adidas, Fruit of the Loom - Centersport.pl
Dla mnie na pewno nie są wygodne buty, które kupuje na rynku, sama wiem jaka jest różnica np. w adidasach kupionych na rynku za 50zł, a markowymi. Wiem, że dziecku na długo one nie starczą, bo stopa szybko rośnie, ale wole zrezygnować z kolejnej zabawki i zainwestować w wygodę.

Hania ma podobne Nike ;) Świetne są :) Tylko uwaga! Rozmiar może być zawyżony. Hania ma prawie 23 a te sandały ma 21.

Przy rynku na pogodnie,.,,
ja stoisz twarzą na rynek z lewej strony sklep z bucikami:)

Przy rynku czy na rynku? Bo ja w piątek chodziłam po rynku i szukalam sklepu z bucikami dziecięcymi. Mówili, że był ale już nie ma.
A ktoś powiedzial, że jest jakiś sklep koło rynku i że może tam znajdę dziecięce. Ale w końcu tam nie dotarlam, bo mi opis nie pasował do sklepu z dziecinnymi.

2. sklep Tuptuś na końcu Krzywoystego, po drugiej strony empika:)

Właśnie tam dziś zakupiłam sandałki skórzane Jamet. Całkiem porządne za 69 zł. Te same w galerii Turzyn 119 zł. :-)
No i odwiedziłam też galerię Turzyn. Dwa sklepy z bucikami dziecięcymi.
Byłam też w zeszlym tygodniu w Spondyllusie. Pakowali się i przenosili na Ściegiennego - tam gdzie jest wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego Spondyllusa. Spondyllus obuwie letnie wyprzedawał za 50%, więc jeśli ktoś chce Bartki, to warto zobaczyć co jeszcze zostało.
Co do sandałków typu Nike, to byłam w kilku sklepach na Krzywoustego z obuwiem sportowym i takich malutkich bucików wogóle nie mieli. W jednym ze sklepów powiedziano mi, że mają buciki od rozmiaru 24.
Dzięki za pomoc. Jeszcze nie raz oczywiście będę kupować Kassi buciki. Teraz może nawet częściej, jak ma problem z nóżką. Wydaje mi się, że te co miała podczas utykania musiala zdeformować, bo w nich bardziej utyka niż w nowych.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry