reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

AZA, bo to taka mentalność ludzi, że dwa auta to luksus... Nam by się przydało drugie, ale bardziej na sezon chłodny, bo teraz jak ciepło, to mąż do pracy na rowerku śmiga, więc auto mam do dyspozycji ;-)

jezyk, pierwsze wspólne auto miał być Focus albo Vectra. Niestety Foki były tak przeżarte i w fatalnym stanie, że stanęło na Astrze. Teraz się cieszę, bo Astra była wielkości Focusa i dla nas zdecydowanie za małe wozidło, Mondeo jest idealne :-D A Kuga wcale nie jest masywna :-( Jak już szastać, to BMW X6, to dopiero bydle :-D Albo Jeepa albo Land Rovera :-D

Moje marzenie to oczywiście ponownie Calibra, ale gdybym nie miała co z pieniędzmi robić, to w garażu miałabym WSZYSTKO, i pickupa i sportowe i vana i terenówkę i miejskie i limuzynę, a najchętniej ciągnik siodłowy z przyczepą ze ścianami z plexi i na plandece dyskoteka na kółkach :-D:-D:-D

reklama
Nulini ja jestem jakaś z innej epoki ale BMW mi się nie podobają żadne. Mój maz nie może tego zrozumieć ale dla mnie one są po prostu brzydkie. A kuga byłby spełnieniem moich marzeń, dopóki nie wymyslilabym następnego;)

jezyk, oj, BMW to bym brała garściami :-D:-D:-D Audi to samo, chyba każde jedno :-D I jak tak myślę, to w każdej marce znalazłabym model, który mi się podoba wizualnie :-D No, może poza Dacią...

Witajcie drogie przyszłe i obecne mamusie pomyslalam sobie ze napisze tutaj wiadomosc a mianowicie moj synek rosnie a mi zbieraja sie cale kartony ubranek dla chlopczyka jesli ktoras chcialaby fajne kolorowe ciuszki sprzedam za symboliczne 1 - 2 zl za sztuke. wiekszosc byla kupowana nowa . zdjecia moge przeslac na e mail. mozemy sie dogadac:) rozmiary zaczynaja sie od 56 w gore. moj synek urodzil sie zima wiec porami roku bedziemy pasowac. jesli ktoras chcialaby kupic ale nie chce teraz kupowac tylko poczekac pare miesiecy to moge poczekac kwestia dogadania sie :) pozdrawiam i zycze zdrowka rosnijcie :)

ewentualnie 56-62 bodziaki po 3 zl za sztuke :)
Mega paka Body 20 sztuk F&F, NEXT< GAP< (4374542596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Gabi, akurat BMW 1 mi się nieszczególnie podoba, bo ja nie cierpię małych samochodów :-D Jakbym MUSIAŁA się zdecydować na takie wozidło tylko do pracy, to może VW UPa bym wzięła, ale tak to samochód musi być WIEEEEEEELKI :-D

A wiecie, 4 miesiące pracowałam w salonie Skody, praca idealna dla mnie, niestety szefostwo takie do dupy, że uciekłam, a za mną obaj handlowcy, którzy pracowali tam po 3-4 lata :-D
Ale co się najeździłam nowiuśkimi, pachnącymi furkami, to moje :-D

Nulini 2.0 w sedanie mamy a drań nam z 16-18l/100km palił :no: wiec nie było innej opcji

Ja zwolenniczka dużych samochodów :yes: :-)

Nulini 2.0 w sedanie mamy a drań nam z 16-18l/100km palił :no: wiec nie było innej opcji

:szok::szok::szok: Którą wersję??? MK1, MK2, MK3 czy MK4??? Aż nie do wiary, my mamy MK3 w kombi, gdzie dużo cięższy zad, 2.0 silnik i po mieście pali 8-9 litrów, w trasie zejdzie do 7! Na pewno mieliście wszystko sprawne? Bo to aż nieprawdopodobne, żeby tyle palił, nawet ST nie mają takich "osiągów"...

Mk3 B5Y 2.0 20V 107kW dokładnie :p nie wiem co z nim jest ale niestety zalewalam za 100zł i Jechałam na tym 140km :-/ to teraz za 100zl jadę ponad 340km około to jest różnica

reklama
femme fatal, kurcze, szukam, szukam i ni cholery nie mogę znaleźć MK3 z silnikiem 20V, wszystkie mają 16V, to na pewno seria czy mod? :sorry: Moc macie tą samą, co my, też 145KM i naprawdę trzeba by się baaaaaaardzo starać, żeby przekroczyć spalanie 12l/100km, no chyba że oboje jeździcie jak rajdowcy i tylko tak :-D

Do góry