reklama
Mi by trochę brakowało melodyjek bo mały często przy nich zasypia )) Ja mam taki: LEŻACZEK FISHER PRICE SENSORY BOUNCER **3179 (5109256712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i po bokach są głośniczki a nad dzieckiem jest lusterko i przywieszki które się kręcą.
Ostatnia edycja:
Załączniki
agulqa_b
Fanka BB :)
Lay cuda
Dzieki za opinie
My tez juz mamy cudowna planete :-)
Robert nawet chwile polezal, chyba musi sie oswoic :-)
Dzieki za opinie
My tez juz mamy cudowna planete :-)
Robert nawet chwile polezal, chyba musi sie oswoic :-)
Dziewczyny tak Was cxytam I zazdraszczam. Ja mojemu nakupowalam lezaczki, hustawki I inne cudaxna kiju I co? Chwile posiedzi I zaraz znudzony drze sie zeby go wziac. Nie wiem czy to tylko moj taki mamincycus, ale serio nie DA sie go samego zostawic na 10 min zeby sie czyms zajal bo zaraz wyje. Ale co do wibracji w lezaczku to to jest akurat super sprawa, na mojego to dziala usypiajaco
agulqa_b
Fanka BB :)
Indi moj za to poki co wibracje olewa
Laydeek, śliczne!!!
Indi, moje dzieci (a przynajmniej na 100% moge stwierdzić, że starszy syn) też niestety taki był. a mieliśmy leżaczek x 2 i huśtawkę. młoda póki co leży w takim czymś
(to jest krzesełko do karmienia + leżaczek), ale póki co też nie chce za długo. w niskim leżaczku-bujaczku i huśtawce jeszcze nie próbowałam (zreszta one są dopiero od 1m-ca).
może jeszcze się dzieciaki przekonają ;-)
Indi, moje dzieci (a przynajmniej na 100% moge stwierdzić, że starszy syn) też niestety taki był. a mieliśmy leżaczek x 2 i huśtawkę. młoda póki co leży w takim czymś
(to jest krzesełko do karmienia + leżaczek), ale póki co też nie chce za długo. w niskim leżaczku-bujaczku i huśtawce jeszcze nie próbowałam (zreszta one są dopiero od 1m-ca).
może jeszcze się dzieciaki przekonają ;-)
Załączniki
reklama