reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Co do szlafroka
Ja ogolnie nie nosze
Mam jeden mega gruby puchaty i drugi taki polarkowy na krotki rekawek
Mam kupowac jakis tani bawelniany czy dam rade w tym polarkowym?
Szkoda mi kasy na kilka dni szpitala bo i na gimekologii i tak chodzilam bez bo nie lubie

A dlaczego po porodzie ma się koszula zniszczyć i iść do kosza? Ja moje mam do dziś, czyściutkie, tylko sprane :-D

Agulqa na poporodowym zazwyczaj bardzo gorąco :confused2: Brałabym polarkowy, ew, jakąś bluzę czy coś.

Ja mam taki gruby miskowy szlafrok, ale po porodzie praktycznie go nie nosiłam.
Jak leżałam na patologii to zakładałam go jak szłam na ktg, bo tam zazwyczaj z rana okno otwarte było i można było zamarznac

Megami wlasnie wiem ze goraco bo bylam zwiedzac
Myslalam ze zemdleje :-)
Tego grubasa nie biore pod uwage
Zasyanawialzm sie czy polarkowy nie bedzie za gruby
Ale szkoda mi nawet tych 20 czy 30zl na kilka dni

Ja szlafroka nie msm i chyba kupować nie będę. .nie używam więc bez sensu. .jak leżałam ostatnio yo chodziłam w koszuli spaniowej i jak już to zarzucalam taką koszule rozpinana w kratę. Moja porodowa mi dalej służy :-)

Agulqa- ja bym nie kupowała specjalnie na te kilka dni. Bez sensu wydane pieniądze skoro nie nosisz. Będziesz gdziesz szła to zarzucisz coś na siebie i tyle.

Sprawdziłam na allegro i te koszule są strasznie drogie!!! Chodzi o rozpinane całkowicie (w razie czego) - najtańsza jakieś 43 zł (już z przesyłką, ale to drogo!), chyba , że szukać nie umiem :shocked2:

Ooo, jeszcze tetry przyszły :-D Czyli czekam tylko na rożek :-D
A żeby było śmieszniej - raty na moje zakupy braliśmy we wtorek i dzisiaj już mam wszystkie zakupy, a raty na męża braliśmy wczoraj i jeszcze nawet decyzji nie ma :wściekła/y: Je.bany mBank!!! :wściekła/y:

reklama
Emilchen dlatego ja ciesze sie ze daja szpitalna.
Jedna koszule mam z przodu na 3guziczki, mama mi dala ma od ciazy z mlodym
A druga kupie na allegro razem ze stanikami
Mysle ze spokojnie mi 2 wystarcza

Do góry