reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja kombinezon kupowałam głównie z myślą o wkładaniu do fotelika, bo śpiworki niby mają te dziurki, ale mi się jakoś źle dziecko zapinało.
A śpiworem mam w razie w taki z wełną w środku.
Kiedyś Nikoli do sanek kupiłam, a do wózka też się nada.

reklama
Alecta dziw mi Ł powiedzial ze jestem wyrodna matka, bo powiedzialam ze nie chce mojej komody dawac Robertowi :-( :p bo ja tez chce... ale poki co odstapie mu a w miedzy czasie moze po nowym roku jakies mebelki mu kupimy i odzyskam swoja komode ;-)

Ja mam jakies kombinezony po mlodym wiec nie bede kupowac, tyle co do wozka lub fotelika opekam a przeciez marzec czy kwieciem to juz licze na temp ze kombinezon nie bedzie potrzebny ;-)

Agulqa_b kwiecień ok, ale marzec nie sądzę żeby kombinezon nie był potrzebny, w marcu zawsze paź.dzi to taki drugi piź.dziernik :p

agulqa śliczne łóżeczko, też mamy białe:)
już się nie mogę doczekać aż wrócę do domu i zacznę powolutku ogarniać dziecięce szpargałki:) wolę się wcześniej przygotować...miałam to robić dopiero w grudniu, ale w obecnej sytuacji lepiej się chyba zabezpieczyć..

Elutka Ty z tego co wiem powinnas lezec i nic nie robic.
My wstawilismy juz komode do pokoju Roberta. Ja wciaz nie mam na nic pomyslu. Nie wiem jak ja ogarne to by bylo ladnie dzidziusiowo

Elutka no właśnie ty żadne szpargałki tylko leżeć i dyrygowac mężowi co ma robić ;)

Agulqa_b pojawi się dzidziuś i będzie maxymalnie dzidzousiowo :)

reklama
Do góry