reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa_b to ja tak zawsze nad T stoję i mówię po czym robie to sama bo on naprawdę robi źle a jego ego nie pozwala na posłuchanie kobiety w ten kwestii :p

reklama
Ja też uwielbiam sama skręcać, zawsze u nas o to wojna :-D Jak o prowadzenie samochodu
laugh.gif

Nulini mam to samo, uwielbiam skręcać meble, lubię widzieć efekty swojej pracy to raz a dwa, że jak mam coś nowego to jestem strasznie niecierpliwa i od razu chcę wszystko mieć gotowe. Mężczyźni zupełnie tego nie rozumieją, dla nich może komoda nieskręcona stać pod ścianą przez pół roku i nic.. ;-)

Zastanawiam się jaki kombinezon na zimę kupić małemu, termin mam na koniec stycznia, więc jak znam życie zima będzie konkretna i przez dwa miesiące będzie musiał służyć.. Tylko jaki rozmiar? W jakich rozmiarach kupujecie kombinezony zimowe do wózka? Ach te dylematy.. :-)

Jenn ja mam jakis od 3 do 6mcy kremowy, troche dziewczynski, jasny z jakas koronka. Ale kombinezonow ponizej 50zl nie widzialam wiec nie kupuje. Moze uda sie przezimowac w tym. Pewnie najpierw bedzie ciut za duzy

reklama
Ja kupiłam kombinezon na 68, bo nie wiem jakiej wielkości się me dziecię urodzi.
Tymko miał 60 cm więc na wszelki w wolę wziąć większy

Do góry