reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Chciałam się pochwalić, że przejrzałam w końcu rzeczy po Tymku i coś tam znalazłam.
Nawet uchowała się jakaś malutka sukienka po Nikoli i kilka bluzeczek i spodenek :-)
Tak jak przypuszczałam muszę dokupić ciuszki 56/62, bo tych są jakieś pojedyncze sztuki, a w sumie 56 nie mam nic.
Jutro wyślę Ł do Biedry po płyn do prania, bo ciuszki już w pralce czekają :-D

reklama
Emilchen ja na rzeczy dla Robsona mam tylko komode, ale mysle ze sie zmieszcze narazie. Po nowym roku bedziemy chcieli jakies mebelki mu kupic biale jak bedzie kasa to moze cos wtedy dokupie. Poki co musi starczyc ;-)

Jezyk tak :-) lozeczko 2w1 co w tapczanik sie zamienia 70x140 :-)

Alecta ja dzis specjalnie do biedry jechalam po plyn i nie bylo!!!! Tzn byl tylko w saszetkach na jedno pranie i saszetka 3zl :-\ lipa

Ja byłam dzisiaj w Biedrze i w sumie nie spojrzałam nawet czy jest ten płyn, ale jutro i tak Ł będzie musiał jakieś zakupy zrobić jak dzieciaki mają w domu zostać

Megami Noooo takie zakupy to cudo ;)

Agulqa_b, emilchen zmieści się spokojnie w komodzie te ciuszki są w takim obiegu na początku ze czasem aż świeci pustkami (ulewanko, sranko itp :p)

Pewnie te proszki też tak sezonowo jak większość towaru... W sumie nie sprawdzałam jakie w moich Biedrach są :p

reklama
Megami ale fortunę wydałas :p

Jenn u nas teraz w lumpach pełno kombinezonow ;-) do 20zl wszystkie ja juz mam 3 i się zastanawiam nad jeszcze jednym bo takie piękne a jutro -50% jak będzie to chyba wezmę :p :-D

Do góry