reklama
bada m.
Fanka BB :)
agulqa całkiem ładny ten wózek,ale czy się opłaca to Ty musisz sprawdzić ile nowy i jaki chcesz do tego fotelik i przemyśleć
Ja także mam takie komody z Ikei i jestem bardzo zadowolona. Jedną planujemy przeznaczyć tak jak przy Ninie właśnie na rzeczy dla Jagody a na górze położyć taki ceratowy przewijak.
Ja akurat na brak ciuchów ciążowych nie narzekam, mam 2 pary jeansów z poprzedniej ciąży i jeszcze ze 3 pary od koleżanek, bardzo fajnie się w nich chodzi. Jakoś nie umiem się przekonać do legginsów i tunik, założyłam jedne w zeszłym tygodniu do tego taką tuniko-sukienkę i nie spodobał mi się efekt. Wole tunikę założyć do jeansów właśnie.
Ja akurat na brak ciuchów ciążowych nie narzekam, mam 2 pary jeansów z poprzedniej ciąży i jeszcze ze 3 pary od koleżanek, bardzo fajnie się w nich chodzi. Jakoś nie umiem się przekonać do legginsów i tunik, założyłam jedne w zeszłym tygodniu do tego taką tuniko-sukienkę i nie spodobał mi się efekt. Wole tunikę założyć do jeansów właśnie.
agulqa_b
Bada wlasnie poczytalam opinie i sa srednie. Poki co zostaje przy sevilli jesli nic sie nie zmieni;-)
edit
zaciekawilo mnie, aczkolwiek hmm... zastanawiam sie dlaczego nie ma podanej zadnej firmy i modelu?! no i dlaczego cos no-name kosztuje 200zl?!
Maxi Hurt NIP: 621-171-49-69 Oferta Dnia | Groupon
edit
zaciekawilo mnie, aczkolwiek hmm... zastanawiam sie dlaczego nie ma podanej zadnej firmy i modelu?! no i dlaczego cos no-name kosztuje 200zl?!
Maxi Hurt NIP: 621-171-49-69 Oferta Dnia | Groupon
Ostatnia edycja:
Ja dzis poszalałam w lumpku i w Askocie pooglądałam sobie pare rzeczy. Kupiłam za 59 zestaw startowy: TOMMEE TIPPEE ZESTAW BUTELKI KUBEK + KOSMETYCZKA (4632207687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a za tydzien jadę do hurtowni i mam zamiar kupić całą resztę pierdółek aby mieć już spokój.
Agulqa rzeczywiście bezfirmowy ten termometr. Dziwne...
Agulqa rzeczywiście bezfirmowy ten termometr. Dziwne...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, chyba jednak wolałabym kupić coś, co ma chociaż nazwę, żeby opinie poczytać...
AZA, też szukam takiego zestawu, tylko że z LOVI
AZA, też szukam takiego zestawu, tylko że z LOVI
agulqa_b
No wlasnie ten brak nazwy spowodowal ze nie kupie. Kit wie co to, a szkoda
Ja planuje kupic tylko jedna butelke, moze nawet kupie laktator z butelka. Zobacze.
Ja planuje kupic tylko jedna butelke, moze nawet kupie laktator z butelka. Zobacze.
reklama