reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Witajcie
Mam na sprzedaż komodę kapielową oraz wanienkę ze stojakiem, a także dużo ciuszków dla dziewczynki urodzonej w styczniu (w tym kombinezon dla noworodka). Zainteresowane mamuśki zapraszam na priv.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja także mam takie komody z Ikei i jestem bardzo zadowolona. Jedną planujemy przeznaczyć tak jak przy Ninie właśnie na rzeczy dla Jagody a na górze położyć taki ceratowy przewijak.

Ja akurat na brak ciuchów ciążowych nie narzekam, mam 2 pary jeansów z poprzedniej ciąży i jeszcze ze 3 pary od koleżanek, bardzo fajnie się w nich chodzi. Jakoś nie umiem się przekonać do legginsów i tunik, założyłam jedne w zeszłym tygodniu do tego taką tuniko-sukienkę i nie spodobał mi się efekt. Wole tunikę założyć do jeansów właśnie.

Aza dokładnie taki sam zestaw Tomee Tipee będę kupować - tylko na razie wczoraj poszalałam z innymi rzeczami ( typu rożek, prześcieradła, kołderka + podusia itp) i czekam na zasilenie konta :-)

reklama
Do góry