reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite a ja czytalam ze z rteciowym do daiecka trzeba uwazac.

Bada dzieki za linka, moze do stycznia bedzie jakas promocja. Chcialam sie w 100zl zmiescic. Z drugiej strony wiem ze to wydayek na dluzej. No i gwarancja 2lata...

Mi kocyk bardzo sie podoba, jakbym miala corcie to bym wziela szarorozowy ;-) mega drogi tez nie jest. Ja bede miala chyba 2 czy 3 kocyki po mlodym ;-)

reklama
Yggam ​ale ten sam co mi się podoba? jak tak to daj znać czy fajny jak przyjdzie :happy2:
agulqa ja niby tez mam,ale do wózka chcę nowy,śliczny-przecież większość rzeczy Gniewko będzie miał po braciach i też mu sie należy coś tylko jego :-D

Ostatnia edycja:
Bada pewnie ze tak :-) nasz bedzie mial troche rzeczy tylko swoich ;-) chocby wozek, lozeczko. Ja planuje zrobic literki dla mlodego, moze sie uda ;-) no i ma mimo wszystki kilka nowych ubranek, mimo ze ja szukam po lumpkach itp ale siostra Ł kupila ostatnio w h&m biale body kopertowe i skarpetusie w rossmanie, o takie ;-)

Przepraszam za post pod postem ale nie chcialo inaczej wskoczyc :-(

glowki misia to grzechotki

Załączniki

• 1410850944527.jpg
    1410850944527.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqa_b uwielbiam takie skarpety grzechotki jakby były większe to sama bym sobie kupiła :) Ola miała z kotami i z... Kotami bo kocham koty :)

Bada właśnie dokładnie taki zamówiłam jak w twoim linku. Wybrałam w końcu cały różowy w kolorowe paseczki. Chociaż długo wahałam się nad różowo-szarym.

reklama
ja się waham nad szaro-niebieskim w paseczki,a całym szarym w kolorowe cienkie paseczki :happy2: zresztą Ci sprzedawcy mają wiele fajnych,potrzebnych rzeczy na swoich aukcjach i chcę dokupić coś jeszcze bo i tak jedna przesyłka

Do góry