reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Z prac domowych to ja lubię odkurzanie i ścieranie kurzy, prasować nie znoszę chociaż ubranka dziecka prasowałam przez jakieś pół roku chyba. mój mąż odpowiada za pucowanie łazienki i mycie okien. Generalnie to wszystko potrafi zrobić- nastawić pranie, coś tam ugotować itp. ale strasznie trzeba się go o to prosić, gorzej niż z dzieckiem, dopiero za 10 razem pójdzie i zrobi.
Jak kupiliśmy czerwony wózek to nagle odkryliśmy, że dużo rzeczy mamy właśnie czerwonych: spacerówka jest czerwona, rowerek Niny, hulajnoga też, nawet samochód męża jest czerwony.
Jak się Nina urodziła to ubierałam ją najpierw w rozmiar 56, miała właśnie tyle jak się urodziła, ale ważyła niewiele bo 3kg. Teraz też trochę ubranek będę mieć tych najmniejszych.

Ja kocyk mam zamiar sama na szydełku zrobić.
Tylko czekam aż dzisiaj gin mi tak na 100% płeć mi potwierdzi żebym wiedziała jaki kolor włóczki kupić :-)

Z prac domowych to ja lubię (...) ścieranie kurzy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :szok::szok::szok: Czyli to, czego ja najbardziej na całym świecie NIENAWIDZĘ!!! :-D
A z mężem mam identycznie jak Ty, zrobić zrobi wszystko, ale ile się naprosić trzeba to moje :baffled:

AZA, mega ta koszulka!!! Już je gdzieś widziałam, tylko nie pamiętam, czy na Allegro, czy w górach czy nad morzem, ale na bank kupię :-D

reklama
Do góry