reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite ja mam madzieje ze Ł bedzie dawal dobry przyklad mlodemu. Jak nie to zabije ;-) moj Ł sporo mi pomagal, ale dzis tesciowa dostala zje*** bo Ł o cos prosilam a ona do niego zeby poszedl no ona zrobi. Tak sie na nia zaczelam drzec ze az jej glupio bylo ;-)

Zelka jezyk super chlopaki! Pozazdroscic

reklama
Sprite tam nie ma zdjęcia spacerówki, czy mi się wydaje? Bo w sumie gondola to tylko na chwilę, a później potrzebna wersja spacerowa.

Sprite kolorek super. Wlasnie nie lubie maziajek, kwiatkow i innych na wozkach. Pamietaj ze to tobie ma sie podobac i byc dla ciebie wygodny:) Niestety nie otwiera mi sie opis. Ja mam swoj Hauck i jemu jestem wierna:p

Ostatnia edycja:
Kolor, też mi się bardzo podoba ... w sumie jedyne co bym sie mogła przyczepić to fotelik noname ... ale już kiedyś była dyskusja na ten temat, nie ma co do niej powracać. Wózek przekładany w obu kierunkach jest, amortyzacje ma i się Tobie podoba ... także super.

Ja uwielbiam żywe kolory wózków ... usilnie myślę nad czerwonym ... z zadziwieniem stwierdzam, że najchętniej teraz kupowane wózki są w kolorach czarnym i szarym :tak:

reklama
mnie zaciekawiła cena. natomiast ja i tak nie zmieniam wózka, zostaję przy mojej maricie. gdybym nie miała, to prawdopodobnie próbowałabym go zlokalizować i zobaczyć na żywo, bo z wyglądu mi się podoba. i ten kolor też super jak dla mnie :tak:

wrzuciłam na forum, bo może któraś jeszcze szuka i się zastanawia ;-)

Żelka, ja jak kupowałam spacerówkę młodemu to się właśnie nad czarnym zastanawiałam, ale wygrał kolor silver/pine green (na żywo szaro-biały z takim butelkowym zielonym) ;-)

Do góry