reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja w ogóle nie prasuje :p może teraz jak będę miała więcej czasu ;-) wkładam poskladane rzeczy do pralki i ładnie rozwieszam to rzadko kiedy coś wymaga prasowania :p

reklama
ja raczej tez naleze do leniuchow;-)i na sama mysl nie chce mi sie prasowac tych wszystkich ubranek:baffled: a w sumie mam ich juz duzo (od siostry i znajomej) ale wiekszosc juz takich na pol roczku i dalej, wiec i tak jakies zakupy mnie czekaja:happy2:

siostra wynalazla mi ostatnio wozek i nawet go kupilam, bo byl jak za darmo:-) podoba mi sie i licze, ze sie sprawdzi:tak: x-adventure moze ktoras z was miala z nimdo czynienia??;-);-)

Ja jak ogarne sie w mieszkaniu i bede miala meble to zaczne robic wyprawke i szykowac ciuszki :-)

Tasia ja tez nienawidze prasowac ;-)

Nulini ja tez len. A majtek wyprasowanych bym nie zalozyla:p

Femme ja tez rozwieszam porzadnie by prasowac nie trzeba bylo :p dzidzi na pierwszy raz na pewno wyprasuje a potem nie wiem :p

Ja to w ogóle nie prasuję, sobie to mi nie zależy, i tak po 5 minutach noszenia się pogniecie wyprasowane, a wygniecione się rozprostuje :-D
Jedynie czasem Tośce sukienki, a mąż prasuje sobie sam :-D

reklama
Do góry