reklama
My też mamy atlantica i też był problem z włożeniem go do bagażnika, tyle, że my zamiast wózka zmieniliśmy samochód:-):-) Oczywiście nie tylko ze względu na wózek:-), już dawno mieliśmy to w planachMartka my też mamy właśnie atlantica i jestem b zadowolona, jedyna wada to to że spacerówka nie mieści się nam do bagażnika dlatego kupilismy drugą, ale w domu używam atlantica. Nawet drzemki Rafał odbywa w wózku anie w łózeczku.I chyba mu wygodnie bo potrafi czasem 1,5 w nim pospać.
zielono_mi
Fanka BB :)
a jak tak mysle i........zastanawiam sie skad ja wezme wozek na trojke
Noukie
Majowa mama 2007
o jeny. to jakie one sa wielkie? skoro na 2 dzieci juz to spory kloc, a na 3???ciekawe czy sa takie kobity co taki 3- osobowy wozek z dzieciaczkami udzwigną
Tez sie zastanawiałam.
Żania7
mama kochanych urwisków
są są na 3dzeiciaczków widziałam fajnie wyglądał
reklama
zielono_mi
Fanka BB :)
sa na pewno, ale moj blizniakowy mimo,ze do ciezkich nie nalezy z chlopakami swoje wazy, potrojnego w takiej wadze nie znajde na pewno. ale ja baba,jak chlop, dam rade chociaz mysle,czy to naprawde warto kupowac...czy moze nie lepiej jakas podstawke do wozka...mluszek z jednej strony, mysle(a raczej mam nadzieje) ze chlopcy beda juz sami chodzii...jak sie zmecza zawsze jeden moze do wozka usiasc, drugi postac...ale z drugiej strony w tym obecnym wozku zima maluszkowi moze troszke za zimno byc, no i oparcie nie rozklada sie na calkiem plasko, troszke brakuje...
troche czasu jeszcze mam,wiec zobaczymy:-)
troche czasu jeszcze mam,wiec zobaczymy:-)
Podziel się: