reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Aletko fajnie, że zrobiłaś porządek z wątkiem "Implast Volant" i go przeniosłaś tutaj.
Natomiast moim zdaniem myszko, jak już powstał taki wątek dotyczący tylko wózków, to należy go już konsekwentnie tutaj kontynuować. Jak podglądniecie inne podfora, to takie wątki są wydzielone i żywo dyskutowane. Niedługo zaczniecie się chwalić fotkami swoich "mercedesów" i będzie łatwo je znaleźć. Zwłaszcza że wątek zakupowy ma już tyle postów i tematów pobocznych, że trudno byłoby mi teraz odnaleźć pierwszą dyskusję o wózkach.
Natomiast moim zdaniem myszko, jak już powstał taki wątek dotyczący tylko wózków, to należy go już konsekwentnie tutaj kontynuować. Jak podglądniecie inne podfora, to takie wątki są wydzielone i żywo dyskutowane. Niedługo zaczniecie się chwalić fotkami swoich "mercedesów" i będzie łatwo je znaleźć. Zwłaszcza że wątek zakupowy ma już tyle postów i tematów pobocznych, że trudno byłoby mi teraz odnaleźć pierwszą dyskusję o wózkach.
Gaal
Fanka BB :)
dzisiaj przed zajęciami oglądałam wózki w sklepie " Mama i Ja", oprócz Roana - którym myślę intensywnie, spodobał mi się również wózek Jedo i Bebecar! Ale cena Bebecar - drogoooo...
W�zki dzieci�ce JEDO.
FAMILY SHOP - W�zek g��boko-spacerowy Bebecar Stylo AT
W�zki dzieci�ce JEDO.
FAMILY SHOP - W�zek g��boko-spacerowy Bebecar Stylo AT
Gaal
Fanka BB :)
No Gaaliyah wlaśnie ten mó wózek z komisu to jest Bebecar, kupiłam go za 280 zeta. Naprawdę fajnie się prowadzi. Ale fakt faktem że cena nowego szokuje...
Aga
Zgred - a w jakim komisie go kupiłaś, bo nie pamiętam, czy pisałaś dokładnie, a wiesz ja też z Gdańska, to mogę się gdzieś wybrać.
A czy słyszałyście coś o tych wózkach Jedo ( Bartatina) i Roan ( Marita)? od znajomych?
reklama
Podziel się: