reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

reklama
No wlasnie chcialam zaproponowac zeby wszytskie tematy zwiazane z zakupami dac do watku o zakupach, bo nie ma moim zdaniem sensu mnozyc tych watkow... Trudno zeby kazdy watek byl o innym wozku.:confused:

Aletko fajnie, że zrobiłaś porządek z wątkiem "Implast Volant" i go przeniosłaś tutaj.
Natomiast moim zdaniem myszko, jak już powstał taki wątek dotyczący tylko wózków, to należy go już konsekwentnie tutaj kontynuować. Jak podglądniecie inne podfora, to takie wątki są wydzielone i żywo dyskutowane. Niedługo zaczniecie się chwalić fotkami swoich "mercedesów" i będzie łatwo je znaleźć. Zwłaszcza że wątek zakupowy ma już tyle postów i tematów pobocznych, że trudno byłoby mi teraz odnaleźć pierwszą dyskusję o wózkach.

Tak ewitko - oczywisce ze masz racje. Jakos zapomnialam ze jest ten watek konkretnie o zakupie wozkow :-)

Ja widzialam wczoraj wersje spacerowa tego wybranego x-landera i bardzo mi sie podobaja zmiany :-)

No Gaaliyah wlaśnie ten mó wózek z komisu to jest Bebecar, kupiłam go za 280 zeta. Naprawdę fajnie się prowadzi. Ale fakt faktem że cena nowego szokuje...

Aga

No Gaaliyah wlaśnie ten mó wózek z komisu to jest Bebecar, kupiłam go za 280 zeta. Naprawdę fajnie się prowadzi. Ale fakt faktem że cena nowego szokuje...

Aga

Zgred - a w jakim komisie go kupiłaś, bo nie pamiętam, czy pisałaś dokładnie, a wiesz ja też z Gdańska, to mogę się gdzieś wybrać.:cool2:
A czy słyszałyście coś o tych wózkach Jedo ( Bartatina) i Roan ( Marita)? od znajomych?

Dzieki za link do komisu :-)

Nad Bebecarem sie nawet nei zastanawialam bo cena jest zbyt wysoka jak dla mnie. No a o wadze to nawet nie wspomne - stelaz wazy 13kg a gondola 7...:szok: :szok: :szok:

reklama
Do góry