reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej dziękuję za gratulacje :) Jestem jeszcze w szoku bo plany były inne. Byłam wczoraj u gina z wynikami badań ( beta) i powiedział że to prawie 4 tydzień ciąży. Mam przyjść do niego we wtorek na wizytę.

reklama
Agus super
Anecia wczoraj sie dowiedzialam ze oficjalna lista ma byc 12czerwca ze nicby to wstepnie ale moze i lepiej bo na polnej pracuje lekarz u ktorego sie leczylismy i sam wie ze innej opcji niz ivf nie mamy

hej dziewczyny, u nas dzisiaj pogoda powariowała... zrobił sie taki upał że wyszłyśmy z psiapsiółą i naszymi lontrusami na spacer w długich rękawach i po chwili wracałyśmy po krotkie rękawki bo byśmy dzieciaki pogotowały i same siebie też... Adaś już zresztą nabawił się potówek... ale on tak zawsze jak jest ciepło i mimo że go nie przegrzewam to ma potowki, za eMkiem niestety ma skłonności do mega pocenia

kwiatuszek
jeśli chodzi o polną to tam pracują na prawdę dobrzy lekarze ale to zapewne wiesz z własnego doświadczenia... sama mogę 3 z nich polecic :-) a teraz w takim razie czekajcie na listę i wtedy uderzycie tam gdzie najbliżej pewnie co?

Agusia to teraz nic tylko się cieszyć i czekać na kolejne wizyty :-) i na szczęśliwe rozwiązanie :-)

A mnie zlapalo przeziebienie.moj m i synus mnie zarazili.wzielam grypeks i wapno z wit.c i troche mi lepiej ale jak wrocilam z pracy to czulam sie fatalnie.mielismy isc 11czerwca na szczepienie ale pojde z malym za 2 tyg.czy nawet 3 tyg.
Kwiatuszek nie moge sie doczekac juz twojej ciazy.wiem ze mimo tego ze macie caly czas pod gorke uda wam sie napewno.trzymam kciuki.
Agusia jak sie nie mysli o ciazy to wtedy latwiej zaskoczyc.u mnie tak bylo.jak sie spinalam i myslalam o tym ciagle to nie zachodzilam.a jak sie poddalam i mialam problem w rodzinie to zaskoczylam.wiem ze teraz to juz inaczej bym do tego podchodzila ale narazie na 2 dziecko sie nie zanosi.moj m za b. Nie chce,ja mam robote na zlecenie,wciaz szukam swego stalego miejsca,no i jak juz to chcialabym tak za 3 lata sie statac.widocznie u was dzidzius wybral sobie najlepszy dla siebie moment.
Anecia widze ze masz duzo zajec.ale od urlopu rzucna luz.ja dopiero teraz zaluje ze pracowalam prawie do samego porodu.nikt miza to nie podziekowal,wrecz po hamsku sie wobec mnie zachowano,po macierzynskim nie dostalam nawet pol etatu.a dostal go ktos inny po znajomosci a mi sie umowa na zastepstwo skonczyla i nic nie mialam do gadania.a dyrko mnie klamal ze nie ma godz.po porodzie brakowalo mi tego czasu dla siebie,odpoczynku przed porodem.teraz postapilabym juz inaczej.wiec kochana zacznij myslec o sobie i corci.
Kiedy idziesz na wizyte zeby dowiedziesz sie czy to cos na mozgu malej zniklo?

Dzieki laski mam nadzieje ze w koncu tez sie doczekam
wczoraj wyciagnelam emka nad rzeke masakra myslalam ze zaraz sie zakopiemy emek sie zdenerwowal ale jakos wyjechalismy pozniej cos zaczelo pukac w aucie pojechalismy na myjnie niby ok a wieczorem patrzymy w aucie laczek dobrze ze to tylko laczek

hejka dziewczyny!

u nas wreszcie dzisiaj się ciepło zrobiło...

kacha to zdrowiej!!!!
no ja właśnie tylko do urlopu mam zamiar pracować, późiej już na L4 śmigam, chociaz u mnie inna sytuacja niż u Ciebie... wszyscy są wdzieczni że jeszcze pracuję i już mi dyrka na rozmowie mówiła że czeka na mnie po roku :-) chociaż ona już by mnie z drugiej strony chętnie na L4 widziala ale dlatego że wciąż mi powtarza ze się o mnie i o maleństwo boi... i jestem pewna że jeśli nas nie połączą w jedną inspekcję to mam do czego wracać
a na wizytę idę w przyszłym tygodniu ale odnośnie głowki to jeszcze ok 2-3 tygodni

hejka laseczki!

jak tam? bo u nas upały... kupiłam sobie dzisiaj 2 pary spodni długości 3/4 bo tyłek gotował mi się już w dżinsach :-)

kwiatuszek ja pracuję w popularnie zwanym przez ludzi sanepidzie ;-) jako pracownik biurowo - terenowy przy czym więcej jestem w terenie (kontrole), a reszta to papierkowa robota czyli protokoły itp. a do pracy mam jakieś 10 minut spacerkiem :-) wychodzę o 6.50 i jestem na 7 spokojnie w pracy :-) ale mojego męża nic nie pobije.. ma jakieś 4 minuty do pracy hehe :-)

reklama
Do góry