reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hejka laseczki!

u nas wsio ok, po wizytach też do przodu, ale mialam dodatkowe badania na wątrobę bo mi nawala niestety i za tydzień moja dr podejmie decyzję czy biorę antybiotyk w takim trybie jak teraz czyli codziennie 2 maks dawki czy w trybie 2 tyg przerwy 3 tyg brania... zobaczymy tylko jak te wyniki - póki co czekam

kwiatuszek no to super!!!!!!! trzymam kciuki żeby teraz szybko cała machina ruszyła :-)

a reszta gdzie??? :-) pewnie sie smażycie na słoneczku, a ja bladzizna ze szok :-)

reklama
hejka dziewczyny!

zaczęłam urlop :-) byłam z młodym w p-kolu, był mega zadowolony i oby mu tak zostało :-) poza tym jakoś leci

pozdrawiam

czesc dziewczyny jestem tutaj nowa mam 29 lat mam jedna corke prawie 5 letnia i od tamtej pory jestem na anty i teraz zdecydowalismy ze chcemy miec drugie ostatni listek biore i odstawiam i mam pytanko ile trzeba przerwy zrobic po anty zeby mozna bylo sie zaczac starac i zeby dzidzią wszystko bylo ok

Hej laski !dawno mnie nie było, teraz bede nadrabiac i czytac co tam u Was sie działo :) u mnie bez zmian narazie jeszcze nie zaczeliśmy staran czekamy na zielone swiatlo od gina...
co do anty to chyba ze 3msc musisz sie gina wypytac, ja zaszłam odrazu w pierwszym miesiacu po odstawieniu i niestety nie skonczylo sie to dobrze, chociaz nie wiem czy to bylo przyczyną .. :)

hejka dziewczyny!

u nas dzisiaj ulewy masakryczne i o wiele chłodniej

okruszek ja nie czekałam ze staraniami a i tak nie zachodziłam odrazu :-) ale co organizm to inaczej i co ginekolog to inna opinia więc warto dopytać swojego lekarza

carloska hejka!!!!! wreszcie do nas zajrzałaś :-)

reklama
Do góry