reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hej laseczki!

ja dzisiaj się urlopuję i bylam przy okazji podpisac umowę w przedszkolu u młodego :-)

poza tym jakoś leci, byle do 24.06 i urlopik na całego :-)

Agusia już widziałam foteczkę!!!!!! super, gratki z całego serducha!!!!!!!! wiedziałam że to TO ale nie chciałam zapeszać :-) życzę szczęśliwych i poskojnych 9 miesięcy kochana!

Witam wszystkie!doluje mnie ta pogoda.ciagle pada i ponuro.niech juz bedzie ladnie.maly mi sie przeziebil.od wczoraj kaszle,kicha i leje mu sie z nosa.moj m tez sie kiepsko czuje.mam nadzieje ze mnie nie zaraza.
Kwiartek ci lekarze zachowuja sie jakby to z ich kieszeni mialo isc.pewnie jestes wkurzona co?i co teraz?
Agusia gratuluje ciazy i zycze spokojnych 9 miesiecy.oby juz tylko u was sie dobrze dzialo bo ostatnimi czasy troche przezyc mialas.

kwiatuszek i teraz co? wracasz do tamtego gina u którego byłaś ostatnio tak? i może on da skierowanie...

kacha u nas tez pogoda do bani... ale trzeba przetrwać i w końcu doczekamy się jakiś słonecznych dni :-)
zdrowka dla małego!

ginka co najwyzej wypisze mi, wczoraj nawet z emkiem nie mielismy czasu pogadac bo mielismy tyle pracy w domu a wieczorem juz go nie meczylam bo jak sie tylko polozyl to zasnel , bylam tak zla ze normalnie myslalam ze z****** tego lekarza
musimy przemyslec co dalej

hej kochane melduje sie i ja:)
ja również jestem strasznie zabiegane z m ciągle się mijamy nie ma czasu na romantyzm.. gabis za nami tęskni więc jak jesteśmy razem to nie odstępuje nas na krok.. nie wiem jak ludzie to robią ze godzą prace dziecko i szkołe dom... mnie to strasznie męczy... no ale nie ma wyjścia.. co do staranek to nadal odłożone aż ja dostane umowe o prace ale jutro idziemy do znajomych którzy mają 3 tygodniowego synka i aż się boje ze znowu mi się pragnienia rozbudzą...

agusia gratki szybko sie wam udało:)

kwiatuszku taką długą drogę juz przeszliście nie łam sie dacie rade!:) ściaskam

kacha pogoda lipna jest chyba w całej polsce.. ja też ubolewam nad brakiem słońca ale nic z tym nie możemy zrobić więc trzeba zaakceptować...
anecia nie wiem czy już ci gratulowałam córeczki więc MOJE WIELKI GRATULACJE! super wam sie udało będziecie mieć parkę:) braciszek będzie sie opiekował siostrzyczką a ona będzie sie podkochiwać w kolegach brata:)też bym tak chciała:)

reklama
Bafinko dziękuję :-) i Tobie życzę córci, oczywiście wtedy kiedy sobie zaplanujecie :-) ja mam umowę na czas nieokreślony więc jestem w o tyle dobrej sytuacji że w razie W wszystko mi się należy

kwiatuszek kurcze Wy to macie pod górkę jednak ... ale dacie radę, silni jesteście i się wspieracie a to najwazniejsze!

uciekam laseczki bo mi promotorka odesłała prace w drobnymi poprawkami i można drukować więc za tydzień zawożę na uczelnię i 29.06 obrona...

Do góry