reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
na pytanie kiedy zajść chyba nie ma dobrej odpowiedzi :-) każdy zachodzi kiedy uważa za słuszne, a raczej kiedy jego organizm uważa za słuszne...

ja zaszlam po pierwszym odstawieniu w 3 normalnym cyklu, a po drugim odstawieniu w 2 normalnym cyklu więc szybko :-) no ale niestety nie każdemu tak łatwo idzie....

Hej bardzo dawno mnie tu nie było, ale sporo się działo. Najpierw wylądowałyśmy w szpitalu z rota wirusem tuż przed świętami wielkanocnymi, potem Marta miała zapalenie oskrzeli i ja i mój mąż się rozchorowaliśmy. W wielką sobotę zmarła moja babcia i byliśmy pochłonięci pogrzebem i sprzątaniem rzeczy po babci. A teraz mój tata zachorował :(

Pozdrawiam Was wszystkie kochane Kobitki :)

Luknijcie na mój wykres tu :Dziesiąty - 28dni.pl

Karetka go zabrała w poniedziałek bo miał zatrzymanie moczu, a teraz chodzi w cewniku. A poprzednio był poważny kłopot z ciśnieniem.
Anecia teraz dopiero dojrzałam. Gratuluję z całego serduszka :) A dziewczynka czy chłopiec?

reklama
dziękuję :-) według dwóch ginków córcia się nam szykuje :-) a Tobie życzę tego samego tzn ciąży :-D zobaczymy co dalej Twój wykres przyniesie ... :-)
a co do taty to zdrówka dla niego! będzie dobrze! z cewnikiem da się żyć... gorzej z tym ciśnieniem ale skoro już wiecie że ma problem to na pewno jakieś leki dostał, tylko żeby brał regularnie bo to pewnie nie jesdnorazowy wyskok... wiem to po mojej mamie, zaczęło się od małych skoków ciśnienia a później już wciąż skakało i od tamtego czasu jest na lekach i jest ok

Do góry