reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
czesc laski.co tu taka cisza od paru dni?
jak tam Wasze walentynki?my z m tego dnia nie obchodzimy.chociaz w tym roku m kupil mi czekoladki i byl b. milutki.
Carloska co tam u Ciebie? jak wizyta u ginka?
Anecia jak sie czujesz?
Bafinka bylam na tej rozmowie na przedstawiciela medycznego.bylo spoko. kazdego trzymali 10 min. i byli b. mili.ale do 2-go etapu sie nie dostalam.moze i dobrze bo to raczej robota nie dla mnie, trzeba duzo jezdzic a ja dobrym kierowca nie jestem , no i malo czasu poswiecalabym malemu.a dziecko jest najwazniejsze.a jak tam u Ciebie?

kacha ja nadal bez pracy cv wysyłam ale bez odzewu.. co do walentynek to my też nie obchodzimy...

od wczoraj biorę luteine jeszcze 8 dni.. no i potem @ i nowe nadzieje.. czemu ten czas tak wolno leci... w podbrzuszu jakieś burze codziennie pewnie przez nadmiar hormonów do tego mam większy apetyt i pewnie ciąży nie będzie a ja będę gruba i brzydka...;P

hej dziewczynki wpadłam żeby prosić was o trzymanie kciuków za mojego synka dzis jedziemy do wawy do szpitala jutro od rana ma badania i się okaże czy potrzebny jest następny zabieg na ten jego refluks... strasznie sie boje:( na pewno będzie go boleć.... bo to cewnik będą mu zakładać....:(

hej dziewczynki!

bafinka kciuki zaciśnięte! oby jednak obyło się bez zabiegu!!!!

carloska jak po wizycie u ginka?????? co z pęcherzykiem kochana????

resztę pozdrawiam :-)

a ja po wizycie i badaniach (tokso, przeciwciała, hiv... kiła i takie tam co ich wymagają, na szczęście wszystko bezpłatne) tzn wszystko ok ale usg dopiero za tydzień w srodę więc do tego czasu siedzę jak na szpilkach zeby wszystko było ok ale mój ginek powiedział, że podstawa to dobre nastawienie i że on nie widzi innej opcji jak tylko taka że wszystko jest miodzio, macica bardzo powiększona, szyjka zwarta :-) zrobił mi też cytologię, wyniki na usg się dowiem i mam nadzieję że wszystko ok
a w ogóle to był w szoku że tak szybko udało mi się zajść... tym bardziej że ja mam tyłozgięcie macicy .. ale w pierwszej ciąży jak wiecie też większych problemów nie bylo... towar mamy dobry :-D

reklama
Do góry