reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej kochane wpadłam się przywitać ale czuje się wyrzuta i wypluta przez mojego synka..;) czasami już nie mam sił.. dzis cały dzień poza domem, pojechaliśmy do babci dla odmiany autobusem ( pierwszy raz) i Gabiś był w lekkim szoku nawet troche się bał co mnie zaskoczyło bo on niczego sie nie boi.. al e powiem wam ze jestem z niego dumna bo cały czas chodził na nóżkach i z autobusu do babci i na 4 piętro i potem z powrotem i jeszcze do mojej siostry poszliśmy te z na nóżkach i jeszcze z psami takze sama go podziwiam!:) mój duży chłopak:*** a u mnie dziś chyba 7dc ciekawe co z tego wyjdzie:)

reklama
hej. a moj maly od 2 dni jest niemozliwy, marudzi prawie caly czas, denerwuje sie szybko, dzis ma problem z zasnieciem.moze to przez szczepienie bo bylismy we wtorek.na szczepieniu byl grzeczny, nawet nie plakal tylko raz pisknal.wazy 12,7 kg i ma 82 cm.
bafinka powodzenia w tym cyklu. ja jestem teraz w polowie i od paru dni tak mnie jajniki nawalaja ze juz mam dosc.
kwiatuszek co do tych jajeczek to nie wiem, musialabym sie nad tym dluzej zastanowic.a co ty myslisz na ten temat? to proponuje klinika, ktora robi in vitro?

hej dziewczyny!

przez weekend mnie nie będzie bo mam zjazd więc do poniedziałku!

miłego weekendu :-)

PS. mnie nadal mdli...

witam kochane co tam nowego u was?

kacha jak rozmowa o prace?

anecia jak mdłości? byłas już u lekarza?

kwiatuszku co u ciebie?

caloska i jak sie sprawy mają?? &&&&& kciuki:)

nowe dziewczyny jak tam u was staranka? u mnie cos kolo 10 dc wczoraj były przytulanka i tak co 2 dni planuje.. jutro ide sprawdzić jajo czy rośnie i czy pękło:)

reklama
Do góry