reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
czesc laski.co tu taka cisza od paru dni?
jak tam Wasze walentynki?my z m tego dnia nie obchodzimy.chociaz w tym roku m kupil mi czekoladki i byl b. milutki.
Carloska co tam u Ciebie? jak wizyta u ginka?
Anecia jak sie czujesz?
Bafinka bylam na tej rozmowie na przedstawiciela medycznego.bylo spoko. kazdego trzymali 10 min. i byli b. mili.ale do 2-go etapu sie nie dostalam.moze i dobrze bo to raczej robota nie dla mnie, trzeba duzo jezdzic a ja dobrym kierowca nie jestem , no i malo czasu poswiecalabym malemu.a dziecko jest najwazniejsze.a jak tam u Ciebie?

kacha ja nadal bez pracy cv wysyłam ale bez odzewu.. co do walentynek to my też nie obchodzimy...

od wczoraj biorę luteine jeszcze 8 dni.. no i potem @ i nowe nadzieje.. czemu ten czas tak wolno leci... w podbrzuszu jakieś burze codziennie pewnie przez nadmiar hormonów do tego mam większy apetyt i pewnie ciąży nie będzie a ja będę gruba i brzydka...;P

hej dziewczynki wpadłam żeby prosić was o trzymanie kciuków za mojego synka dzis jedziemy do wawy do szpitala jutro od rana ma badania i się okaże czy potrzebny jest następny zabieg na ten jego refluks... strasznie sie boje:( na pewno będzie go boleć.... bo to cewnik będą mu zakładać....:(

hej dziewczynki!

bafinka kciuki zaciśnięte! oby jednak obyło się bez zabiegu!!!!

carloska jak po wizycie u ginka?????? co z pęcherzykiem kochana????

resztę pozdrawiam :-)

a ja po wizycie i badaniach (tokso, przeciwciała, hiv... kiła i takie tam co ich wymagają, na szczęście wszystko bezpłatne) tzn wszystko ok ale usg dopiero za tydzień w srodę więc do tego czasu siedzę jak na szpilkach zeby wszystko było ok ale mój ginek powiedział, że podstawa to dobre nastawienie i że on nie widzi innej opcji jak tylko taka że wszystko jest miodzio, macica bardzo powiększona, szyjka zwarta :-) zrobił mi też cytologię, wyniki na usg się dowiem i mam nadzieję że wszystko ok
a w ogóle to był w szoku że tak szybko udało mi się zajść... tym bardziej że ja mam tyłozgięcie macicy .. ale w pierwszej ciąży jak wiecie też większych problemów nie bylo... towar mamy dobry :-D

reklama
Do góry