reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

czesc wszystkim. ja dzis bylam u dentystki i mam zeba leczonego kanalowo.to jest moje pierwsze kanalowe i strasznie do przezywam. zawsze dbalam i dbam o te moje zeby a tu taki zong. wygladalo na srednia dziure, a jak babka wiercila to konca nie bylo. no i okazalo sie ze nadaje sie do leczenia kanalowego.pysk mnie boli, w dodatku niewiadomo ile to sie bedzie ciaglo.nastepna wizyte mam 6 marca i mam nadzieje ze mi to zamknie.
moj maly tez daje czadu. jest uparty. robi to co mu zakazuje, i to jeszcze z usmieszkiem na twarzy, szybko sie zlosci.telefon mi padl i teraz mam od taty jakis stary ktory tez ledwo zipie.za miesiac bede mogla wziasc nowy.pogoda do bani. alez ten luty mnie juz wkurza.niech sie juz skonczy.bo ja zawsze co roku w lutym mam jakies atrakcje.
bafinka biedny ten twoj Gabis.oby mu szybko przeszlo.zdaje sobie sprawe jaka jestes padnieta psychicznie i fizycznie.a ja tu jeszcze narzekam.trzymaj sie kochana.
Anecia niedlugo mdlosci sobie pojda.

reklama
debil lekarz nie wypisal nam skierowania na kariotypy jeszcze pojde do ginolozka naszej oczywiscie mimo ze mialam wydrukowane ze badanie jest refundowane obawia sie ze on za to zaplaci
a tym czasem 1dc mam

kwiatuszek a dlaczego nie chciał dac skierowania? może nie chodziło tylko o kasę a o jego podglądy np????

a u nas bez zmian tzn dziś wolne, młody śpi, jak wstanie to obiadek zrobimy - dziś naleśniki na slodko z serkiem i owocami :)
poza tym jakoś leci... jutro i niedziela zjazd na podyplomówce, za tydzien też ale zaczynam już w piątek
no i jako tako się wszystko kręci
a w środę do ginka... czekam jak na zbawienie na tą wizytę

carloska a Ty jak tam????

a jest z ciągu cyklu jakis określony najlepszy czas na zrobienie tych badan??? czy obojetnie kiedy zrobisz? bo może faktycznie idź do kogoś innego i tam poproś

hej kochane u mnie kłopotów cią dalszy.. gabiś ma stan zapalny w buziulce i nie je nic od środy wczoraj dostał 2 preparaty to mam nadzieje że mu się poprawi.. do tego mam wyniki jego moczu i ma ciała ketonowe w moczu i wczoraj dostał doustną kroplówke i dziś lece znów do laboratorium jak nie będzie poprawy to szpital...:( nie wiem czemu wszystko na raz sie do nas przyczepiło.. czy to możliwe że na kinder party tyle świństw załapał..??

ja dzis przed ostatni dzień lutke biore i czekam na @

kwiatuszku to żeczywiście same kłody pod nogi.. obyś jednak dostała to skierowanie to troszkę kasy oszczędzisz..

anecia a ty leż i wypoczywaj a na mdłości dobry jest surowy starty imbir z herbatą jest nawet smaczny:)

hej u mnie zle, prawdopodobnie rośnie samo łożysko, zrobiłam wczoraj hcg mam sie zgłosic we wtorek z wynikami i podejmiemy decyzje o zabiegu :( ale niech to juz sie skonczy bo ta sytuacja mnie okropnie męczy...

hej kochane u mnie kłopotów cią dalszy.. gabiś ma stan zapalny w buziulce i nie je nic od środy wczoraj dostał 2 preparaty to mam nadzieje że mu się poprawi.. do tego mam wyniki jego moczu i ma ciała ketonowe w moczu i wczoraj dostał doustną kroplówke i dziś lece znów do laboratorium jak nie będzie poprawy to szpital...:( nie wiem czemu wszystko na raz sie do nas przyczepiło.. czy to możliwe że na kinder party tyle świństw załapał..??

ja dzis przed ostatni dzień lutke biore i czekam na @

kwiatuszku to żeczywiście same kłody pod nogi.. obyś jednak dostała to skierowanie to troszkę kasy oszczędzisz..

anecia a ty leż i wypoczywaj a na mdłości dobry jest surowy starty imbir z herbatą jest nawet smaczny:)

bafinko co do ciał ketonowych (poza tym liczne bakterie, nablonki i urobilirogen czy jakoś tak) to Adaś miał w 3 następujących po sobie wynikach, ale nikt nas szpitalem nie straszył.... wystarczył antybiotyk i dokładne wyleczenie zapalenia dróg moczowych (co jak wiesz u nas bylo spowodowane akurat zapaleniem pod napletkiem), więc nie stresuj się na zapas
a wątpię żeby tym zaraził się Gabiś na kinderparty

hej u mnie zle, prawdopodobnie rośnie samo łożysko, zrobiłam wczoraj hcg mam sie zgłosic we wtorek z wynikami i podejmiemy decyzje o zabiegu :( ale niech to juz sie skonczy bo ta sytuacja mnie okropnie męczy...

carloska kurcze to sama już nie wiem ... a zarodek jest w końcu czy też nie???? słychać serduszko????? bo znam takie sytuacje że zarodek jakiś czas nie rósł i lekarze chcieli usuwać a tu nagle okazywało się że wszystko w jak najlepszym porzadku... może jednak idź gdzieś prywatnie... wiem ze to koszt ale narażać siebie i maleństwo (jeśli oczywiście tam jest i żyje-przepraszam za dosłowne wyrazenie) na zabieg bez dokładnego sprawdzenia co się tam dzieje nie jest chyba najlepszym pomysłem

reklama
hej wszystkim. a mnie przeziebienie wzielo. jak zwykle zarazil mnie moj m.i w tym samym czasie jeszcze dostalam okres.maly narazie sie dobrze trzyma ale pewnie go zlapie.
carloska trzymaj sie dzielnie i wyjasnij wszystko jak najszybciej.przykre ze musisz przez to przechodzic.
bafinka zdrowie dla Gabisia.

Do góry