kacha10
Fanka BB :)
czesc wszystkim. ja dzis bylam u dentystki i mam zeba leczonego kanalowo.to jest moje pierwsze kanalowe i strasznie do przezywam. zawsze dbalam i dbam o te moje zeby a tu taki zong. wygladalo na srednia dziure, a jak babka wiercila to konca nie bylo. no i okazalo sie ze nadaje sie do leczenia kanalowego.pysk mnie boli, w dodatku niewiadomo ile to sie bedzie ciaglo.nastepna wizyte mam 6 marca i mam nadzieje ze mi to zamknie.
moj maly tez daje czadu. jest uparty. robi to co mu zakazuje, i to jeszcze z usmieszkiem na twarzy, szybko sie zlosci.telefon mi padl i teraz mam od taty jakis stary ktory tez ledwo zipie.za miesiac bede mogla wziasc nowy.pogoda do bani. alez ten luty mnie juz wkurza.niech sie juz skonczy.bo ja zawsze co roku w lutym mam jakies atrakcje.
bafinka biedny ten twoj Gabis.oby mu szybko przeszlo.zdaje sobie sprawe jaka jestes padnieta psychicznie i fizycznie.a ja tu jeszcze narzekam.trzymaj sie kochana.
Anecia niedlugo mdlosci sobie pojda.
moj maly tez daje czadu. jest uparty. robi to co mu zakazuje, i to jeszcze z usmieszkiem na twarzy, szybko sie zlosci.telefon mi padl i teraz mam od taty jakis stary ktory tez ledwo zipie.za miesiac bede mogla wziasc nowy.pogoda do bani. alez ten luty mnie juz wkurza.niech sie juz skonczy.bo ja zawsze co roku w lutym mam jakies atrakcje.
bafinka biedny ten twoj Gabis.oby mu szybko przeszlo.zdaje sobie sprawe jaka jestes padnieta psychicznie i fizycznie.a ja tu jeszcze narzekam.trzymaj sie kochana.
Anecia niedlugo mdlosci sobie pojda.