reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczyny
cieszę się że znalazłam ten wątek
Krótko o mojej sytuacji
Mam 31 latek, brałam tabletki od 18 roku życia
od listopada nie biorę i staramy się z mężem
ale raczej na chybił- trafił
Teraz okres mi sie spóżnia już tydzień, a test z apteki wyszedł negatywny
więc może to po prostu cykl sie dopiero uregulowuje po odstawieniu...?
Nie wiem, miałam iść do przychodni, ale że mieszkam w anglii, to i tak mi testu z krwii nie zrobią, więc tylko na razie poczekam i powtórzę test w sobote rano, a potem sie zobaczy, czy ten okres bedzie....

reklama
Witam wszystkie dziewczyny :-)
Jestem tutaj nowa, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło :)
2 stycznia odstawiłam tabletki, 6 stycznia dostałam okres, kolejny 3 lutego. Teraz okres spóźnia mi się już 11 dni. Z mężem używaliśmy prezerwatywy. Nie wiem więc czy jestem w ciąży czy po prostu okres mi się rozregulował przez odstawienie tabletek. Brałam Novynette przez ponad 4 lata bez przerwy. Zasatabawiam się czy nie jest jeszcze za wcześnie na zrobienie testu ciążowego.
Pozdrawiam i liczę na jakieś rady :)

CZESC.WŁASNIE ODSTAWIŁAM TABLETKI,WIĘC JESTEM NA SAMIUSKIM STARCIE.KILKANASCIE DNI TEMU ZDECYDOWALISMY SIE Z MOIM PARTNEREM NA DZIECIĄTKO.DROGA BEDZIE TRUDNA,MAM 36 LAT I PRZEZ JAKIES 10 ALBO I WIĘCEJ LAT ŁYKAŁAM TABLETKI.TROCHE SIĘ BOJE CZY WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE,SZUKAŁAM WSPARCIA CZYTAJĄC RÓZNE TEMATY JAK ZAJŚC PO ANTYKONCEPCJI,WIADOMOSCI RÓZNE....CHCIELIBYSMY GDZIES W CZERWCU-LIPCU COŚ POSIAC ALE CZY NAM SIĘ UDA...NIGDY JESZCZE NIE RODZIŁAM.WYCHOWYWANIA DZIECKA SIĘ NIE BOJE,WYCHOWAŁAM MŁODSZĄ SIOSTRE KTÓRA BARDZIEJ TRAKTUJE MNIE JAK SWOJĄ MAME(JEST MŁODSZA O 15 LAT),MACIERZYNSTWO TO JEDNAK COS CZEGO ZAWSZE PRAGNĘŁAM LECZ LOS OSZCZEDZIŁ MI TEGO W NIEUDANYCH ZWIĄZKACH.TERAZ JESTEM Z KIMS KTO PRAGNIE ZBUDOWAC DOM I NIEBAWEM POSIAC SWOJE NASIONKO WE MNIE BY NA WIOSNE CIESZYC SIE OWOCEM NASZEGO UCZUCIA.MARTWIE SIE TYM ZE TAK SZYBKO MOZE DO TEGO NIE DOJSC.:baffled:
MIŁO MI TUTAJ ZAGOSCIC,WITAM WAS KOLEZANKI:-)

Tak właśnie zrobię :) Pójdę dzisiaj po test i wszystko się okaże.. :) Tak sobie myślę, że może to przez stres mi się spóźnia okres, bo dzisiaj mam obronę pracy magisterskiej.
Odezwę się wieczorem.

cześć staraczki!

z tej strony staraczka seniorka ;-) ja już mam swojego skarba (widać na suwaczku), zaszłam w ciążę dosyć szybko ponieważ pod koniec września odstawiłam tabsy a już na przełomie listopada i grudnia zaszłam w ciążę :-) trzymam za Was kciuki! zobaczycie ze i Wam się uda... zresztą takich jak ja tzn "dzieciatych staraczek po tabsach" jest więcej :-) podstawa to pozytywne myślenie i powrót organizmu do normalności

reklama
Witam Was :)
W czwartek miałam zrobić test,ale z okazji obrony mąż zabrał mnie na kolację i całkiem o tym zapomniałam. W piątek obudziłam się i okres był :) troszkę szkoda :( czyli stres przed obroną opóźnił mój okres o 2 tygodnie!
Pozdrawiam

Do góry