reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

miliaa tak szczerze to zmęczona ostatnio jestem i od kilku dni chodzę baaaaaardzo wkurzona (złoszczę się bez powodu o wszystko):-( no ale wszystko wyjaśni się w poniedziałek.

Kochana to że nie czujesz że jesteś, to nic nie znaczy i niczego nie przekreśla. Wiele dziewczyn czują że są a tak nie jest. Myśl pozytywnie ale przy tym nie nakręcaj się za bardzo bo to w niczym nie pomaga. Będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej :) ja testów na owulację na razie nie używam. Ta mi się wydaje ze dokładnie wiem kiedy jest, bo mam wsytskie zapowiedzi jakie są opisywne tzn. śluz płodny, a podczas owul bardzo dużo śluzu takiego jak ma być..., bóle jajników przez około dwa dni, czyli jeden dzień przed a drugi w dnień owulacji. Wcześniej przed tabletkami nie zauwazyłam czegoś takiego... a moze po prostu nie zwracałam na to uwagi. W każdym razie na razie próbuję bez testów. Jak nie będzie wychodzić przez dłuższy czas to wtedy zobaczymy :) na razie mój Misiek nie chce wprowadzać żadnych nerwów i "sztucznych" pomocy do naszych starań, ponieważ dopiero zaczynamy nasze swiadome starania i chcemy się tym cieszyć :) jak nie bedzie wychodziło to wtedy pomyślimy. Nic na siłę. Co ma być to bedzie. Zyczę Wam Dziewczyny zeby @ nie przyszła :) z tego jak mi się wydaje to próbowaliśmy w dzień owulacji to może akurat coś wyjdzie :) chyba ze się pomyliłam :) a @ mam mieć koło 14 sierpnia takze jeszcze trochę czasu :) pozdrawiam Was serdecznie :):)

czesc dziewczyny:) u mnie dziś 37 dc, @ nadal nie ma, mam tylko co kilka dni sporadyczne plamienia, co mnie niepokoi, więc dzis na 14 idę do gina...muszę się upewic ze wszystkook

7lat hormonów to i trzeba,zeby organizm się z tym uporał.Ja oosobiście po tabletkach nie mogłam długo zajsc w ciazę,ale nie każdy tak musi mieć..Pozdrawiam!

emka, na razie wszystko ok, żadnych torbieli nie ma, aczkolwiek coś się dzieje na prawym jajniku, więc dla pewności mam podejśc za 3 miesiące.na razie nie ma sie czym martwic, mam czekac na @:tak: teraz jestem w chyba 38dc, a jej jak nie ma tak nie ma...

reklama
Witam :)

Jestem tutaj po raz pierwszy :) ja również odstawiłam niedawno tabletki, mój lekarz koniecznie kazał się brać od razu do pracy ;) podobno wzrasta płodność po odstawieniu i szansa na bliźniaki ;)

Do góry