No jak cos to bede czekac, nie bralam tych tabletek dlugo. A jesli sie uda Nam teraz to bedzie cudownie
reklama
P
pysia888
Gość
A ja jestem 6 miechów po odstawieniu, 3 się staraliśmy i nic. Pewnie organizm potrzebuje czasu
eee... nie czekaj... lekarze mi zalecali od razu :] no ale i tak się nie udalo jeszcze poki co :]
eee... nie czekaj... lekarze mi zalecali od razu :] no ale i tak się nie udalo jeszcze poki co :]
Bafinka
Fanka BB :)
ja 8 m-cy sie staram i też nic.. to jest sprawa indywidualna i nie ma sie na nią do konca wpływu....
P
pysia888
Gość
Bafinka tez tak myslę :-):-)
Jedni twierdzą, żeby odczekać, inni żeby od razu. A my od razu się staraliśmy po odstawieniu ale widocznie jeszcze nie mój czas był :d ale glowa do góry. wkrótce od nowa zaczynamy i mam nadzieję, że sie uda
Jedni twierdzą, żeby odczekać, inni żeby od razu. A my od razu się staraliśmy po odstawieniu ale widocznie jeszcze nie mój czas był :d ale glowa do góry. wkrótce od nowa zaczynamy i mam nadzieję, że sie uda
Bafinka
my też zaczeliśmy od razu starania.. z tym ze przez pierwsze pół roku chodziłam od lekarza do lekarza i nie mogłam znaleść takiego który bby się mną zajol... ale już mam super gina i nadzieje mi wracają
jeśli mogę wam coś poradzić to żebyście od razu zaczęły szukać dobrego gina i nie zwlekały z wizytą.. ja przez rozpoczęciem starań do gina tylko po recepty chodziłam bez żadnych badań i to był błąd bo gdybym już wcześniej była zdiagnozowana to sytuacja mogłaby się potoczyć zupełnie inaczej....
jeśli mogę wam coś poradzić to żebyście od razu zaczęły szukać dobrego gina i nie zwlekały z wizytą.. ja przez rozpoczęciem starań do gina tylko po recepty chodziłam bez żadnych badań i to był błąd bo gdybym już wcześniej była zdiagnozowana to sytuacja mogłaby się potoczyć zupełnie inaczej....
P
pysia888
Gość
Bafinka pewnie, że tak. Jak tylko się gin coś nie spodoba to najlepiej od razu poszukiwać nowego. Ja narazie póki co znalazłam - mam nadzieję ,że lepszego od poprzednich i narazie przy nim zostanę.
A ja zawsze jak szłam do gina to byłam badana, parę lat temu mialam usg brzucha na pierwszej wizycie i teraz jak zmieniłam gina to tez ręką mi badal wszystko w środku pooglądal.
A ja zawsze jak szłam do gina to byłam badana, parę lat temu mialam usg brzucha na pierwszej wizycie i teraz jak zmieniłam gina to tez ręką mi badal wszystko w środku pooglądal.
Bafinka
nio bo niektóży lekarze maja teorie ze do roku czasami półtora powinno sie starać o dziecko bez wspomagaczy a dopiero po tem jak coś leczyć... a po co tak długo czekać??? przecież to męczarnia i dół przy każdym nie udanym cyklu... ja jestem zdania że należy od razu wziąć sie za badania a dopiero jak wszyskto dobrze wyjdzie to wtedy czekać na dzidzie a jak jest cos nie tak to od razu działać...
Ja sobie tak mysle ze napewno wszystkie sie wystaramy
czasu i cierpliwosci
No i bardzo dobrego lekarza! Uszy do gory!
P
pysia888
Gość
Bafinka eee tam... moim zdaniem to nie od razu badania, a pół roku staranek i jak nic nie wychodzi to wtedy badanka. Mi tak ginka poprzednia powiedziala... a temu nowemu się nie chwaliłam o moich zamiarach ... w styczniu mnie zaprasza na cytologię to i mu powiem
reklama
kwiatuszekq20
ja przez 6miesiecypo odstawieniu tez nie mialam owulki ale juz jest wszystko ok unormowalo sie
Podziel się: