reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Ja ostawiłam anty w grudniu 2009 i od tamtej pory nie było @. W maju miałam wywołaną @ i w październiku oraz teraz. Wszytko zależy od organizmu.
kazdy reguje inaczej ja po dostawieniu tabletek bez problemu dostalam o czasie @ z tym ze cykl mi sie troche wydluzyl z 26 do 30 dni a teraz juz co 28 dni a plodnosc - wrocila chyba od razu (3-4 miesiace temu odstawilam) i wlasnie sie okazalo ze jestem w ciazy i jeszcze nie dowierzam!

Karolap5 moje gratulacje:-)
U mnie ginek podejrzewa że mam PCO, ale mi się wydaję że mam problem z tarczycą. Po nowym roku zrobię badania na tarczycę i się dowiem co i jak;-)

faktycznie wiele zależy od organizmu. Ja odstawiłam tabsy 8 miesięcy temu i normalne cykle jeszcze nie wróciły. Raz jest 20 dni raz 55. Niektóre cykle są bezowulacyjne.

gratki karola to szybko ci sie udalo pisz jakie mialas objawy i kiedy

wiesz ja poczlam jakis tydz przed @ dziwne rzeczy, pisze dziwne bo nie kojarzylam tego jako objawy ciazy
zaczelo sie od gazow, zaparc pozniej w druga strone rozwolnienie, kilka dni przed terminem @ pobolewal mnie brzuch jak bym miala dostac, poza tym czeto robilo mi sie goraco i zimno na zmiane ,dzien przed terminem poprostu zrobilam test i... dwie kreski ale ta druga bardzo jasna prawie niewidoczna, pozniej trafilam na ta strone i dowiedzialam sie o beta- zrobilam i wiem juz
martwi mnie tylko ze nadal mam te bole podbrzusza, kilka razy dziennie mnie lapia

reklama
Do góry